Ilustrační foto: pixabay.com
Opilý řidič
8. 5. 2016
Šel odevzdat řidičák na dopravní inspektorát a nevěděl, kam? Poplácal mě po zádech ve stanici pražského metra. To už on byl úplně střízlivý, chtěl ode mne poradit, kde to má vlastně z metra vystoupit?
Policie ho chytila s 0,4 promile, na místě policii zaplatil pokutu 10 000 korun!
Řidičák mu vrátí ale už v srpnu.
Hovorem jsme přešli na drahotu pražského bydlení. Praha 4 v Nuslích, prý pronajímá vybydlené byty po sociálně slabých občanech. Nájemné je jenom za 5000 korun, nájemník si ale byt musí opravit a polidštit sám. Později se byty budou privatizovat, tak je bude možné prodat se ziskem!
Víc jsme si za jízdy ve dvou stanicích nestačili říci, ani se o aktualitách rozhovořit. Na rozloučenou jsme si potřásli rukama a rozešli se, s jásavým májovým úsměvem.
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)
Pro hodnocení se musíte přihlásit
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
ivana kosťunová
9.5.2016 11:44
Pan Nekvasil ve svých článcích popisuje, cokdy který den zažil. Už jsem si na to zvykla a bavím se jeho postřehy.
Karel Boháček
9.5.2016 07:58
Jaksi mně uniká smysl proč je tu tento článek...co jste tím chtěl říci - myšlenka ?
Jana Šenbergerová
8.5.2016 23:39
Tentokrát dávám 5* za ten jásavý májový úsměv.
Zdenka Jírová
8.5.2016 23:01
Dnes to bylo nic - moc. Býváte lepší.
ivana kosťunová
8.5.2016 14:18
Ano, to jsou taková běžná každodenní setkání. Člověk se dozví i zajímavé věci. 5000,- pronájmu za vybydlený
byt, ještě s výhledem, že si ho budu muset dát na vlastní náklady do pořádku, se mi jeví dost nevýhodné. U nás na vsi je za stejnou částku k pronajmutí byt 1+1 v perfektním stavu.
Zpět na homepage
Zpět na článek