Naše parta byla při tom
FOTO: archiv autorky

Naše parta byla při tom

2. 5. 2016

Skončila zima - alespoň podle kalendáře. Vzduch provoněný jarem vybízí k nějaké zajímavé aktivitě.

Dost často vzpomínám na loňské módní přehlídky pořádané portálem i60.cz. Jak tak jednou bloumám v myšlenkách, zazvoní mi mobil a na druhém konci se ohlásí módní návrhářka, paní Zdeňka Balajková. Bude mít za čtrnáct dní módní přehlídku "Na ulici", jako již vícekrát v minulosti, a má v plánu ji obohatit o proměnu jedné z účastnic. Neváhám ani minutu. Beru! Je to výzva, adrenalin a zpestření. Zároveň je to příležitost k setkání celé naší party z i60.cz, která se zúčastnila vloni na podzim "Módní přehlídky pro 50+" ve Zlíně.

Čekalo mě několik úkolů:
1. vykurýrovat mé nachlazení,
2. pozvat všechna děvčata,
3. absolvovat setkání s vizážistkou a kadeřnicí v jedné osobě,
4. vyzkoušet šaty,
5. domluvit s paní Balajkovou scénář.

A shodou šťastných okolností dostanou příležitost předvádět i Květa s Anežkou. Paráda!

Nastal den D. Kolekce nádherná - výsledek můžete posoudit sami na přiložených fotografiích i videu.
Vše jsme po skončení přehlídky probraly s děvčaty v sousední kavárně.

A copak nám v projektu "Senior fashion" letos připraví portál?

 

móda Modelky
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(4 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Hejduková
Úžasná přehlídka, super modelky a pěkné a hlavně nositelné modely předvedené s šarmem a elegancí. Pět hvězdiček je málo.
Hana Lancová
Díky za hezké a inspirativní komentáře - i jedinému zástupci opačného pohlaví, panu Farskému. Už se mi po Vás děvčata stýská. S některými jsem se dlouho neviděla. :-)))
Dagmar Bartušková
Hano, tiše závidím!
Marie Magdalena Klosová
Hanko,bravo! Nádherná akce s lehkostí francouzského šarmu.Gratuluji.A také výzva pro další a jiné.Pa mm
Alena Tollarová
Hanko, nejsi sama, kdo často vzpomíná na loňské přehlídkové zážitky. Předvedly jste krásné modely a ty šaty ti opravdu moc sluší. Posezení na závěr určitě bylo třešničkou na dortu.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Hanko-škoda, že zdraví a vzdálenost Zlína neumožnila výlet. Dnes -brzy ráno -prohlížím přehlídku s jasnější hlavou a modely p. Balajkové se mi moc líbí. Zejm. letní kombinace proužků a kostiček, "flekaté" modré šaty, některé sladění barev a samozřejmě Tvé omládnutí v puntíkách! Stále-marně-čekám, kdy p. Raška sdělí místa/termíny letoš. přehlídek, abych si mohla vybrat aspoň výlety = taková krátká setkání s dalšími. Zdraví mi -prozatím- neumožňuje rezervaci pobytu - vezmu zavděk to, co bude aktuální. Přeji trvale krásné dny a někde se snad uvidíme.
Elen Zajíčková
Hanko, tleskám všem! Fotky jsou sice fajn, ale živé video je to, co umocňuje podívanou. A mne doslova vtáhlo do děje. Potěšila jsem se s váma, děkuji za zážitek. Chci věřit, že jste odstartovaly další sezonu přehlídek.
Věra Drábková
Sympatické modelky, zajímavá, krásná kolekce, pro mne úžasné pokoukání. Proměna Hanky se vizážistce moc povedla. Nemohla jsem se na ni vynadívat. Příjemné bylo setkání se spoluúčastnicemi podzimní přehlíky v sousední kavárně, kde jsme ještě všechno znovu probraly.
Zuzana Pivcová
Hezká přehlídka s neokoukanými slušivými modely a sympatickými modelkami.
Eva Balúchová
Přehlídky Na ulici se mě moc líbí,bohužel Zlín je trochu z ruky,tak děkuji za zprostředkování přehlídky tady na portále.Proměna se ti určitě líbila,musí být příjemné se nechat opečovávat.Jsem ráda,že vidím zase vaši partu pohromadě,určitě jste si to užily.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%