Knižní tip - Život bez pšenice: 10denní detox
FOTO: Nakladatelství JOTA

Knižní tip - Život bez pšenice: 10denní detox

9. 5. 2016

Díky knize Život bez pšenice, bestselleru The New York Times, se miliony lidí dozvěděly, jak mohou zvrátit dlouholeté chronické zdravotní problémy, když ze svých jídelníčků odstraní prapůvodce všeho – pšenici.

Nyní doktor William Davis přichází s jednoduchým programem desetidenního detoxu. Tato bezobilná očistná kúra podle Života bez pšenice vám poskytne pečlivě sestavené plány jídel a výtečné recepty, abyste mohli v co nejkratší možné době zcela vysadit pšenici a další příbuzné obiloviny. Je to ideální program pro ty, kdo sešli z bezlepkové cesty, nebo pro nováčky, kteří potřebují nastartovat za účelem zhubnutí. Tento nový přírůstek ve vaší bezpšeničné knihovně vás krok za krokem provede kompletním detoxikačním procesem.

Kromě zbrusu nového, dynamického programu vás dr. Davis naučí, jak rozpoznat a zmírnit symptomy pšeničného „absťáku“, jak se vyhýbat všudypřítomným nástrahám, které mohou sabotovat úspěch, a jak můžete pomocí nutričních doplňků podpořit výsledky v oblastech hubnutí a zdraví. Součástí knihy Život bez pšenice: 10denní detox jsou také autentické výpovědi lidí, kteří program dokončili (a nyní zdárně dodržují bezlepkový životní styl), plus nové fantastické recepty, jež usnadní tento přechod celé vaší rodině.

 

 

knihy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Díky íčku máme doma od stejného autora knížku Život bez pšenice: 30minutová kuchařka. Před mnoha lety jsem ze své stravy vyřadila všechny obiloviny, a nikdy mi nebylo líp jako v té době. V kuchařce jsou zajímavé recepty, ale zatím si v ní jen čtu. Škoda, že tak málo lidí je ochotno své stravovací zvyklosti změnit. Mnozí by byli zdravější a spokojenější, jenomže dávají přednost "železné košili" a diví se, že je jim těžko. :-)
Alena Várošová
Jé holky,včera mi sousedka donesla v krabičce pšenici,že jí mám dát slepicím.Divila jsem se proč ona má doma zrovna pšenici?Protože vím,že její snacha drží nějakou dietu nejí maso,obaluje si květy jako řízek,samé bylinky.Už vypadá jak anoretička,tak jsem ji řekla,ať to ji věnuje snaše.Ona pstt,to mám od ní,až odjedou,tak ti povykládám. Kniha může být zajímavá,pokud bych měla nějaké problémy,třeba bych to i vyzkoušela,ale v tomto nemám pevnou vůli .
VANDA Blaškovič
Je to bezvadná knížka, už třeba jenom pro přečtení…..není to ovšem žádná novinka. A což potom i případná její aplikace do životního stylu! Budete se vznášet jako ptáčkové. Děkuji za připomenutí, příležitostně si ji zase prolistuji…) a dám si něco zdravého…Děkuji redakci za příspěvek, líbí se mi !
Zuzana Pivcová
Žiji s drobnými výjimkami bez pšenice už takřka rok, a to jsem žádný americký bestseller neznala. Zkrátka jsem si ji vytipovala jako "škůdce", hlavně, co se týkalo zadržování tekutin a tím pádem otoků těla. Víc psát nebudu, vypadalo by to, jako že jde opět o nevhodné probírání zdravotních problémů, a já teď naopak takřka žádné nemám a přála bych to i ostatním.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%