Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!
FOTO: Penzion Oáza

Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!

20. 5. 2016

První letní měsíc. Příroda se už probudila a nabízí nám ze svých zásob vše krásné. Modroučké nebe s úžasnými obláčky, mláďátka zvířátek, ptáčků, mnohé květinky už odkvetly, ale stále je dosti takových, které kvést začínají. Červen hýří krásnými barvami. Všem nám nabízí nejen příjemné dny, ale i chvíle, které stojí za to, abychom je s chutí a úsměvem na tváři prožili.

Červen je údajně pojmenován od slova červenání. Je pravdou, že jahůdky se červenají, růžičky také, ale probudilo se i spousta červů, takže - kdo ví. Dnes není skoro nic jisté. Ovšem jedno určitě: 3.-5. června se koná další setkání příznivců magazínu i60, tentokrát v Loučné nad Desnou. 

Před několika měsíci jsme o této akci všechny "íčkaře" informovali. Pokud nám bude aspoň trošičku přát počasí, věřím, že budeme všichni spokojeni. Můžeme se těšit z krásného prostředí, z přítomnosti dobrých lidí, ale snad i z nabízeného programu.

Program setkání

Pátek: Odpolední procházka Loučnou nad Desnou, uvítací večer

Sobota: 10:00 prohlídka zámku, oběd, 13:00 exkurze v papírně, procházka rozkvetlým lázeňským parkem, společný večer

Neděle: Prohlídka přečerpávací elektrárny Dlouhé Stráně, Kouty nad Desnou

Seznam účatníků:

Balúchová E., Burešová S., Kolářová D., Novotná M., Pivcová Z., Libánský J, Rákosníková M., Caklovi, Tollarovi , Valeriánovi,  Práglovi, Samcovi, Pinkasovi, Bartůšková D., Handlová J., Prachfeldová S. + Marika,  Šenbergerová J.+ Pavel,  Lafková H., Marková R., Vrbka J., Vlčková E. , Žichovská Z., Vávrová A., Štolbová O., Onderková D., Jakubcová J., Komberec K., Seitlová M.

V penzionu je polopenze a obědy v Losinách i v Koutech si zajistí každý sám a podle chuti. Vstupy do zámku, papírny i elektrárny jsou rezervovány. Doplatek a vstupné vybereme po příjezdu.

Příjezd by měl být v pátek nejpozději do 15 hod. Když vystoupíte z vlaku ve stanici Loučná nad Desnou, tak kouknete vlevo a vidíte penzion Oáza. Je to asi 100 m od nádraží.

Já s Hankou už tam budeme po 12 hod a budeme vás očekávat.

Pokud máte nějaký dotaz, napište a zodpovíme. A kdyby měl ještě někdo zájem se připojit, dejte vědět, ubytovací kapacity jsou ještě volné, místo na exkurzích ale již garantovat nemůžeme.

Těšíme se na vás!

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Danuško moc pěkné poděkování, díííííííííííííík.
Dana Kolářová
Poděkování na 10 slov Hanko, Majko, patří vám poděkování za skvělou organizaci setkání i60.
Jarmila Komberec Jakubcová
Těšíme se na vás všechny, máme s Karlem sbaleno, auto je připravené a vyjedeme okolo 8 ráno. Cestou se zastavíme na kávičku a počítám, že okolo 14 hod. dorazíme. Zůstáváme v Jeseníkách až do úterý abychom si užili krásu hor.
Hana Práglová
Jen abychom nepotřebovali gumáky!!! Lepší by byly sluneční brýle!!
Alena Tollarová
Ne, neposlouchej Olinko a cepín vem. Nikdy jsem ho neviděla. Teda to počasí, to jo, to souhlasím. Trénuješ jízdu za kufru?
Marie Seitlová
Cepín Olinko nechej doma, přibal dobré počasí.
Olga Štolbová
mm, také jsem se na tebe těšila. Mám spakováno, v kufru je ještě spousta místa, možná přece jen přibalím lano a cepín, budeme přece v horách, nebo neé?
Eva Balúchová
mm,taky jsem doufala,že se na nás aspoň přijedeš podívat.
Alena Tollarová
mm, jak to, že tam nebudeš? Tak už zítra! Hurá balit, kufr je ještě od Doks na skříni, ani nešel do sklepa ... těšíme se.
Marie Magdalena Klosová
Tak ať se vám to vydaří !!! mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...