Bloudění
FOTO: autorka

Bloudění

22. 5. 2016

Bloudím v krajinách neznámých a krásných. Nemohu se nabažit té nádhery a barev. Dotýkám se všeho, květů, stromů i zvířat. Nechci to opustit.

Jdu dál do neznáma, kde mě láká krásná hudba, barvy a naděje. Někdo na mne kývá a zve mne dál. Šla bych s radostí, ale něco mi brání.

Táhne mě to zpátky do všedního dne.

Ne, ještě prý nepřišel můj čas. Ještě mám zůstat tam, kde mě čeká odpuštění. Až to odpuštění příjde, tak už nic nebrání, abych odešla tam, kde mě čeká to, co si zasloužím. 

Ano, konec se blíží a nic s tím udělat nejde. Prostě co mne čeká, to nastane. Vím, že musím žít, dokud to souzeno mám. Nesmím se dívat zpět. Za mnou zůstávají všechny moje činy, úspěchy i neúspěchy. Nesmím na to myslet, protože to už nezměním, a to, co jsem prožila, se stejně nevrátí. Já stále věřím, že než ten konec opravdu příjde, mě ještě něco krásného čeká, a s touto nadějí se každý den probouzím i usínám a budu se s ní probouzet, dokud neusnu na věky.

 

 

Můj příběh stárnutí
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lubomír Müller
Krásně věříte v něco krásného, paní Hanko, a jistě to dokážete prožít každý den, zvláště, když dokážete o životě psát s touto moudrou elegancí....
Olga Štolbová
Také ráda bloudím, dokonce, teď čím dál častěji. Na nějaký konec nemyslím, jen lituji, jak mnoho krásných míst jsem nestihla. A zpět se také ráda dívám, bylo mnoho hezkého, co si vzpomínky zaslouží. *****
Eva Krausová
Není co dodat, snad jen, že hezčí je bloudit ve dvou...
Hana Rypáčková
Někdy je bloudění hezké- sice se zdržíme, ale něco jiného uhlídáme. Díky za každé nové ráno....Taky je pro vás slunečný den taková radost a vzpruha?
Karel Boháček
Ano čím je člověk starší tím čas utíká rychleji, tím ale já prožívám život naplno a vážím si a ocením vše co život kolem nás přináší. Těším se z každé maličkosti a chvíle.
Alena Várošová
Hanko,přemýšlíte nad něčím na co máte času dost,tak jsem to z Vašich slov pochopila..Krásný příběh,krásné popsání Vašeho života a věřte ještě si všechno užijeze a všechny květy,zvířátka ,stromy si osaháte.Pěkné bloudění.5*
Zuzana Pivcová
Nazvala bych to, Haničko, víc než blouděním Putováním. A Tvůj přístup k němu je hluboce lidský a krásný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.