Radosti slavných - Petr Rychlý: Muziku pouštím v jednu v noci
FOTO: Petr Rychlý alias Hana Hegerová (TV NOVA)

Radosti slavných - Petr Rychlý: Muziku pouštím v jednu v noci

30. 5. 2016

Co mi v poslední době udělalo radost? To, že jsem neodmítl účast v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Původně jsem to dělat nechtěl. Ale zároveň jsem se obával, abych nepůsobil arogantně, kdybych odmítl jen tak hned po telefonu. Tak jsem šel organizátorům osobně na konkurs sdělit, že se na nic takového necítím. Vlastně jsem si nedovedl přesně představit, o co půjde. Ale přemluvili mě a já začal být zvědavý.

 Zpočátku jsem to bral jako legraci. Ale když jsem pozoroval, jak se lidé kolem mě chovají profesionálně, dostalo mě to. Měl jsem i obavy, jak to zvládnu, přece jen mnozí kolegové jsou tam podstatně mladší. Nakonec mě to chytlo tak, až mám pocit, že jsem se vrátil do mladších let. Všude jsem nosil sluchátka, muzika u nás doma teď jede i v jednu v noci, já se kroutím s mikrofonem v ruce.
 
Výborná zkušenost, která potvrdila, že je dobré občas si sáhnout až na dno sil, unavit se, vydat ze sebe všechno. Člověk pak zjistí, jak velké rezervy ještě má.
 
 
 

 

Radosti slavných
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladka Steinová
Dobrý den, p.Rychlého a jemu podobné herce nemusím.Nezvládl podnikání, zadlužil se a tak dělá vše, aby měl peníze. Stačí se podívat na nějaký díl Ordinace, viděla jsem jen čtyři a to mi stačilo, slyšet ty nesmysly, co konkrétně p.Rychý, alisas dr. Mázl je schopen lidem /národu říkat.A zmíněný pořad? Po zhlédnutí kousku jendoho dílu nemám slov.
Karel Boháček
Opravdu jsou to maximalisti, ale u těch starších je už vidět únava, 14 dní je málo na profi výkon/ přesto je to maximálně umělecky provedené/. Mně se nejvíc líbí práce maskérů. Můj favorit je Holišová. Péťu znám z dovolené, je moc křečovitý a nutí se až maximalisticky.
Anna Čípová
Včera jsem viděla poprvé tento pořad, ale ne celý. Písničku paní Hegerové zvládl pan Rychlý s noblesou.
Libuše Hvězdová
Dobrý den, na televizi se tak moc často nedívám, ale tento pořad si hlídám od začátku, viděla jsem prozatím všechny díly a opravdu, dobří jsou úplně všichni. Víme, že přípravě dáváte všichni úplně všechno, ale výsledek stojí za to. Typovala bych, že tohle je televizní Pořad roku. A pan Petr Rychlý, je Jednička.
Lidmila Nejedlá
Viděla jsem ten pořad poprvé. Zúčastnění dokazují, jak schopnými herci jsou. Není to marné, překvapil mě i P. Malásek.
Eva Balúchová
Upozorňuji na chybu:FOTO:Petr Rychlý alias Hana Hegerová.
Eva Balúchová
Pořad sleduji od začátku.Opravdu se všichni moc snaží,mají můj obdiv.
ivana kosťunová
Na pořad mě upozornil syn, protože já TV NOVA nesleduji. Byla jsem mile překvapená, s klidným svědomím mohu tento pořad doporučit všem.
Hana Šimková
Strašně jim všem držím palce. Jsou opravdu úžasní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%