Hm, jak začít, nevím
Ilustrační foto: Malta (pixabay.com)

Hm, jak začít, nevím

18. 6. 2016

Právě jsem se poprvé přihlásila. 60 let jsem sice oslavila předloni, ale letošní léto je pro mne pracovní konečná. Těším se? Nevím.

Práce je super, ale je třeba za pracovním životem udělat tlustou čáru a začít nový život. Ještě vyberu dovolenou, udělám pracovní ukončující večírek a 1.9. zůstávám doma. V září jedu s kamarádkou na Maltu, pak operace oka. A pak už si, doufám, budu plnit své sny.

Držte mi palce.

Heli

 

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Helenky se nám rozmnožily o další parťačku, též vás ráda vítám a přeji šťastné vykročení do další etapy života. Na Maltě bude jistě překrásně, rádi si o tom něco od vás přečteme a budou-li i fotky, tím lépe :-)!
Jana Šenbergerová
Helenko, věřím, že už jste se trochu rozkoukala a začala si užívat času, který je teď už jen váš, jen na vás záleží, jak s ním naložíte a k čemu ho využijete. Přeji vám hodně radosti.
Helena Lepková
Ahojky všichni, kteří mi napsali. Udělali jste mi velkou radost. Musím se v i60 orientovat, myslela jsem si, že můj příspěvek se někde zatoulal. Takže píšu tak pozdě. A hodnocení 5 hvězdiček - paráda. Děkuji všem a vítám mezi vámi.
Eva Mužíková
Helenko, vítej mezi námi, jsme skvělá banda, určitě se Ti tu, až se rozkoukáš, bude líbit.
Anna Čípová
Důchod je krásná životní etapa, pokud aspoň trochu slouží zdraví. Dobrý start a hodně zálib pro radost.
Eva Balúchová
Jak začít?No přece výletem na Maltu!I ty zdravotní problémy se musí nějaké vyřešit a pak už jenom plnit své sny..Ať vám to vyjde jak si představujete.
Hana Rypáčková
Vítej a palce držet budu...
Marie Novotná
Vítejte v prima společnosti i60.Určitě si vyberete,najdete si ,to co chcete,verše,články jak je libo,každý má zde svoje dílo.Napište nám co a jak,všichni čtou to-je to tak.Občas sešlost udělají,jak tam bylo fotky dají,potom o ní povídají.
Helena Votíková
Helí vítám vás. Držím pěsti ať se vám vše daří uskutečnit. A když se vám bude chtít, napište nám o svých zážitcích na Maltě. :-)
Jana Slavíková
Velmi dobré rozhodnutí. Napracovala jste se v životě dost, zasloužíte si začít užívat. Přeji hodně štěstí a pohody, určitě se v důchodu nebudete nudit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...