Bertík: Veni, vidi, vici.  Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!
FOTO: autorka

Bertík: Veni, vidi, vici. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!

19. 6. 2016

Teprve druhý ročník strakonické pejskiády o pohár Emila Cedla, zakladatele psího útulku, proběhl za krásného počasí v příjemném prostředí ostrova řeky Otavy. Eva Mužíková s Bertíkem přijela až z Liberce. Předvedli koncert souhry, poslušnosti a lásky. Ukázali, že tato země není jen pro mladé. Oba sklízeli veliký potlesk diváků a obdiv poroty. Odnosit míčky na lžíci se psem na vodítku byl spíš úkol po páníčky. Ukázat, co umím - zase pro pejsky. A to Bertík umí! A módní přehlídka? Kde se tu vzali čerti v létě?

Byl to příjemně strávený den mezi pejskaři. Ten, kdo se zúčastnil, přispěl opuštěným pejskům v útulku. Všichni soutěžící si odnesli nějaký dárek od sponzorů a ti nejlepší získali poháry za dílčí soutěže. A Bertík? Ten se stal vítězem celé soutěže. A jak naložil s dárky? Pytle krmiva věnoval svým kamarádům, kteří nemají tak báječnou bábinku jako on.

 

domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Hezké. Paní Evo M. Váš Bertík je vlastně šťastný pes.. Je vidět souhra majitelky (cvičitelky) a jak pózuje.
Dagmar Bartušková
Hano, pěkně zpracovaná reportáž. Koukám! Evě jsem gratulovala, stejně jako Libor - na chatu.
Libor Farský
Svůj obdiv Evičce a Bertíkovi jsem již vyjádřil na chatu a v Líbí. Tak ještě Tobě, Haničko, děkuji za skvělou reportáž *****
Eva Balúchová
Dva dny jsem se nedostala na íčko,jenom na kuk ,teď ho otevřu a co vidím.Bertík je vítěz.Hance děkuji za rychlou zprávu a Evičce i Bertíkovi moc gratuluji.
Hana Lancová
Bleskově zpracovaná reportáž, paráda, Hani. Evičko a Bertíku: moc gratuluji. Jste jedna duše - jedno tělo. :-)))
Elena Valeriánová
Bezva reportáž, Hanko jsi pohotová, děkujeme za zprostředkování. Nejvíc mě dostalo cvičení s obručí.!! Paráda. Evička s Bertíkem museli vyhrát, vždyť skrytě reprezentovali fanoušky z íčka. Je bezva, že to redakce tak rychle zveřejnila.
Věra Lišková
Je to úžasné, gratuluji k vítězství. Hanka jako vždy pohotová a rychlá jak blesk.
Lenka Hudečková
Hanko, moc díky za krásný článek a Evičko, Tobě i Bertíkovi ještě jednou GRATUUJI !!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
Bertíkovi i jeho paničce gratuluji. Moc mu to na fotu sluší, měla jsem možnost ho poznat v Doksích a na lodi po Máchově jezeře kde si hrál s míčkem. Byl neobyčejně milý a hodný. Tak Bertíku ti přeji hodně dalších úspěchů a hlavně hezký psí život.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.