Jste vyčerpaný a bez nálady? Možná máte nedostatek testosteronu!
FOTO: Naturamed

Jste vyčerpaný a bez nálady? Možná máte nedostatek testosteronu!

16. 6. 2016

Po třicítce se u mužů mohou objevit problémy s nespavostí, rozmrzelostí a úbytkem svalů. Na vině bývá pokles hladiny testosteronu. Pokud je to i váš případ, můžete tomu částečně zabránit pomocí přírodních látek, které podporují mužskou vitalitu, kondici i sexuální apetit.    

Mužský pohlavní hormon testosteron produkují do těla Leydigovy buňky, nacházející se ve varlatech. Obzvláště činné jsou v pubertě, kdy jimi vytvářený testosteron napomáhá rozvoji mužských genitálií, zhrubnutí hlasu, růstu svalů nebo zvětšení srdce a jater. Postupnému úbytku testosteronu v těle se ale nevyhne žádný muž po třicítce. Každým rokem klesá hladina tohoto hormonu v mužském těle přibližně o jedno procento. V padesáti letech může být nižší až o dvacet procent.

Hodnotu své hladiny testosteronu si můžete nechat změřit u lékaře. Pro přesnou informaci však musíte znát údaje o naměřených hodnotách hladiny testosteronu i estrogenu. Pokud klesá hladina testosteronu, může naopak růst hladina estrogenu. Ten je sice považován za ženský pohlavní hormon, ale vyskytuje se také v těle muže, kde se ukládá v játrech, svalech, tukových buňkách a v mozku. V nadměrném množství může estrogen přispívat k obezitě muže, zvyšovat riziko rakoviny varlat a negativně působit na vývoj spermií.

Proman Plus

 

Negativní důsledky hormonální nerovnováhy zapříčiňují nepříjemné zdravotní i psychické problémy. Mohou se odrážet na vaší energii, vzhledu i náladě. Budete se potýkat s větší vyčerpaností, náladovostí a častější únavou. Snižuje se sexuální apetit i sexuální výkonnost. Problém rovněž nastává s nedostatkem fyzické energie i obtížnějším vyrýsováním svalů. Poklesu hladiny testosteronu lze částečně předcházet, pokud nezanedbáváte kvalitní spánek, fyzický trénink a pravidelnou sexuální aktivitu.

Dodržovat byste měli také dobrou životosprávu a zdravý jídelníček. Vedle toho pomáhá zamezit úbytku testosteronu konzumace výživového doplňku ProMan Plus od firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Je speciálně vyroben pro muže, kteří si chtějí udržet svou výkonnost, smyslnost a energii.  

ProMan Plus obsahuje hořčík a pískavici řecké seno, které podporují růst svalové hmoty. Díky extraktu z damiány podporuje sexuální apetit. Rozchodnice růžová, zinek a ženšen pak přispívají k normální funkci metabolismu a k optimální fyzické a mentální výkonnosti. Všechny ingredience jsou pečlivě vybírány a komponovány na základě znalostí expertů a zdokumentovaných výzkumů. Působí tak v per­fektní součinnosti a umožňují dosažení maximálního efektu.

Více informací získáte na bezplatné lince 800 10 40 40 nebo na www.promanplus.cz.    

 

Proman Plus

zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Zajímavé! Chtěla bych vidět, jak by se tvářil náš pan doktor, kdyby po něm někdo chtěl změřit hladinu testosteronu. Asi by mu to zvedlo hladinu adrenalinu, i když jinak je to kliďas.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.