Víte o někom, kdo našel lásku?
Ilustrační foto: ingimage.com

Víte o někom, kdo našel lásku?

1. 7. 2016

Tak přemýšlejte, neznáte nějaký pár, který se seznámil ve vyšším věku, pěkně jim to klape a mohl by být pro jiné inspirací?

Magazín DNES, čtvrteční příloha deníku MF DNES, připravuje téma o lidech, kteří se zamilovali ve vyšším věku. Zkrátka o těch, kteří měli štěstí a potkali někoho, s kým si rozumí, byť je jim kolem šedesátky a více. Pokud mezi takové šťastlivce patříte, nebo o nějakých víte ve svém okolí, můžete napsat redaktorce, která téma chystá. A to  na mail: scarlett.wilkova@mfdnes.cz.

"Portál i60 mám moc ráda a v poslední době mě na něm zaujalo, že zavedl seznamku pro seniory," vysvětluje Scarlett Wilková. "Vím, že v některých domovech pro seniory už pořádali i svatby, že mnozí lidé, kteří ovdověli nebo jsou rozvedeni, ve vyšším věku hledají partnera, se kterým by mohli sdílet starosti i radosti. A také vím, že seznamování ve vyšším věku není taková legrace jako třeba ve třiceti. Takže, pokud se podaří najít takové lidi, kteří by byli ochotni povídat a nechat si udělat krásnou fotografii, mohla by to být inspirace pro čtenáře. Zkrátka, ukázka toho, že život se může zvrtnout pěkným směrem v každém věku," říká.

Mimochodem, článek o seniorech, kteří žijí single, ve kterém v Magazín DNES hovořili senioři známí z portálu i60, měl mezi čtenáři MFDNES obrovský ohlas a patřil k nejčtenějším v tomto roce!

 

 

 

 

láska seznámení vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
děkujeme :-) ♥♥♥
Marie Seitlová
Přeji všem hodně štěstí.........
Elena Valeriánová
Krásné lidské příběhy -Magdalenka, Libuška,Jana Pavel, L+J Hudečkovi - hodně štěstí přátelé.
Libuše Křapová
Je to tak hezké, číst si zde, jak se lidé mají rádi a i v našem věku se jim podaří najít lásku :-) Mně se to taky podařilo, byli jsme spolu jen čtyři léta, než jsem ho ztratila. I když to teď moc bolí, jsem za ty roky moc vděčná. Všechny pochybnosti jsem tenkrát prostě hodila za hlavu a do vztahu skočila po hlavě rovnýma nohama. Musím ale dodat, že jsem ho předtím znala rok jako kamaráda. A pak jsem jen užasle začala chápat ten správný obsah slova láska. Na šedesátiletou bábu trochu pozdě, že? Vzpomínky mi už nikdo nevezme, a já mám na co vzpomínat. Byla to nádherné. Nelituji a udělala bych to zase, i když bych předem věděla, že to budou jen ty čtyři roky.
Lenka Hudečková
Jiříku....děkuji za veřejné přiznání :-)
Jana Šenbergerová
Elenko, je hezké, že jsi na nás nezapomněla. Opravdu jsme se seznámili až "k stáru". Letos to bylo 6 let. Jsme moc rádi, že jsme se našli, ale nechceme svůj příběh zveřejňovat víc, než už jsme zveřejnili. Snad pro váhavé mohu podotknout, že jsme šli do vztahu po hlavě a nehleděli jsme na možná úskalí. Bylo to hop, nebo trop a vyšlo to. Já se rozhodla riskovat, zatímco Pavel se rozhodl neriskovat, že by o tuto šanci nebýt sám, přišel. Držím pěsti všem, kteří nerezignují a zariskují. Stejně žádné jistoty neexistují, tak co. :-)
Alena Vávrová
To je krásné, Jirko, že ses tu přiznal sám a bez mučení!! ;-)
Jiří Hudeček
Ano vím. Jáááááá.....Svůj příběh jsem již popisoval. Leni miluji tě!!!!
Libor Farský
Já, bohužel, považuji za téměř beznadějné začínat si novou vážnou známost, pokud nás dělí velká vzdálenost a každý má nějakou vazbu na své potomky a nechce s nimi ztratit blízký kontakt tím, že by se trvala přestěhoval/a.
Jana Baloušková
Mě se nepodařilo potkat nového partnera, i když zájemců bylo dost. Je to také tím, že muži umírají dříve, vdov je stále víc. Ti muži, kteří jsou "použitelní" jsou vyhledáni a polapeni velmi brzy a ti, kteří jsou dlouho sami, žijí s maminkou, mají nějaký závažný problém, třeba nejsou schopni se o sebe postarat, nemají bydlení, práci ..... těch je poměrně dost. Také si někteří muži dělají ze seznamování výdělečnou činnost, žena, zoufalá ze samoty je snadnou kořistí. Proto ženy rezignují, už nemají sílu na seznamování. Seznamkám řada lidí oprávněně nedůvěřuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...