Hříchy z minulých životů?
Ilustrační foto: pixabay.com

Hříchy z minulých životů?

9. 7. 2016

Je pravda, že se na televizi, na rozdíl od některých z vás, dívám často. Můj život se smrskává a v tom smrskávání se vynořila televize, která mi pomáhá přežít samotu.

Našla jsem kanál, kde se scházejí věštkyně, vědmy a čarodejnice. Pokaždé je to nějaká jiná. Některá vám narovná čakry, pošle energii, když už máte pocit, že žádnou nemáte,další vám vyloží karty, jestli se máte stěhovat, vyměnit práci, nebo manžela.

Je to docele poučné. Tuhle však přišla jedna, která slíbila, že řekne, co člověk dělal v minulém životě a jak se mu to prolíná v životě  tomto. Zaujalo mě to a do televize jsem zavolala. Stačí říci křestní jméno, datum narození a už to funguje. Dělat jsem to ale neměla, protože jsem se dozvěděla, že jsem v minulém životě byla krásná, bohatá, ale strašně zlá žena. Mužů jsem měla dost, ale když mě přestali bavit, nechávala jsem je zlikvidovat. Zemřela jsem ale v klidu v pozdním věku. No fuj!

Zamrazilo mě po celém těle a přemýšlela jsem, jak se mi to obráží v životě tomto..Je pravda, že mužů jsem měla dost, ale rozcházela jsem se s nimi hezky a přátelsky. Nezlikvidovala jsem ani jednoho, ale vlastně jim i pomohla. Žijí totiž v docela pohodových manželstvích. Když se potkáme, máme si vždycky co říci a žádná nevraživost nezůstala. 

No jo, ale já jsem je posílala dál a žádného jsem si nenechala. Teď už mě to docela mrzí, ale je pozdě. Asi je to ten trest. A tak dávat si inzerát je asi zbytečné.

PS.: Ale náhoda je blbec a tak vám sděluji, že jsem hodná, umím vařit, mám smysl pro humor, ale hlavně jsem přítulná a nechám se pohladit. Tak mi někdo pomozte tu kletbu zlomit.

 

 

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Haničko, já myslím, že ty nejsi člověk, který by někomu ublížil v tomto ani minulém životě. Ze zlých lidí si nic nedělej. mám moc ráda tvoje články, ty o Francii či o masážním salonu byly fakt super. Piš dál - jsi šikovná a příjemná žena. Přeji ti vše nejlepší a hlavně aby jsi byla štastná.
Ilona Erika Kolář
Pokud skutečně věříte, že je to kletba, tak se s tím nedá nic dělat. Ale je to pouze jen ve vaší hlavě. Nic víc.
Hana Šimková
Marie Magdalenko, není to tak jednoduché, jak se zdá.
Marie Magdalena Klosová
Hanko,už jste si SVÉ odpykala.Vždyť píšete,že jste mnohým svým mužům pomohla a jste s nimi v přátelském vztahu.Tak teď neseďte,panenko,u televize,dejte si inzerát a užívejte života!Stojí to za to! mm :)
Hana Šimková
Ano Květuško, děláš to dobře.
Květoslava HOUDKOVÁ
Dodatek: Taky žiji sama, v "předstihu" již v Domě s pečovat. službou, ale dokud lze - i tady se dá žít aktivně, resp., než tu sedět s drbnama, tak raději někam mizet (i když občas zradí zdraví). Ale už jsem to do "í"čka psala: Nejzávažnější choroba - kterou trpím, zejm. od jara do podzimu - je NEDOSTATEK ČASU = vše nelze stihnout - samota a nuda se mne ale netýká.
Oldřich Čepelka
Květa i Věra radí dobře, nejlíp pak Eva. Já bych jen dodal. Televize vůbec, a věštecké pořady zvlášť, jsou něco jako náhradní život. Jako byste už nemohla žít jinak, Hanko. Ale vy můžete. Znám i paní na vozíčku v pečovateláku. Ráno se osprchuje, načeše, namaluje a pak se nechá odvézt o poschodí níž na kávu. Poté zamíří do parku a klábosí nebo si čte. Muže shodou okolností nepotřebuje a přesto je její život bohatý a krásný. Každý člověk je jiný a proto se neodvažuji radit přímo. Jen jsem pro zásadní změnu. Vyjít ven - jinak vás nikdo nepotká.
Květoslava HOUDKOVÁ
Libore, předpokládám, že jsi "kluk šikovná" - pochval věštkyni její "přednosti" - možná Ti sleví ! (Já je považuji za "noční sůvy").
Libor Farský
Zajímal by mne takový experiment. Rád bych vyzkoušel stejným způsobem rozebrat život některé z těchto věštkyň. Kdyby mi nebylo líto peněz, zavolal bych tam a nabídl jí to - a se slevou. :-)
Zdena Proboštová
Jéééé to je hezký ! :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.