Fotoreportáž: Začátek prázdnin
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Začátek prázdnin

7. 7. 2016

V listopadu minulého roku jsme strávili čtyři dny ve Znojmě. Prochodili jsme město a jeho okolí, toulali se kolem řeky Dyje a navštívili Národní park Podyjí. Odjížděli jsme s myšlenkou na brzký návrat do tohoto krásného koutu naší země.

A tak se také stalo. Tentokráte s námi byli vnuci, kterým skončil školní rok o týden dříve. Prožili jsme s nimi šest krásných dnů. Výchozím bodem pro naše toulky byl městys Vranov nad Dyjí.

Dosti bylo slov, snad fotografie poví více.

 

 

 

cestování fotografování Soutěž - prázdninová reportáž
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Krásné fotky, kluci jsou fešáci. Navíc pěkná slova o místech, která neznám :-)
Hana Rypáčková
Je to krásné místo.Pohled od hradu mě potěšil, ukázal, kde jsme týden bydleli a taky se toulali kolem Dyje...Mohli jsme na prohlídku i s Vendíkem bez nějakých řečí. Krása. Dík.Zrovna mi kvetou bramboříky odtud.
Elena Valeriánová
Aničko, slovíček i fotek mohlo být klidně víc. Krásné fotky, určitě máte ve vzpomínkách plno krásných okamžiků. Ráda jsem byla s Tebou ve Vranově.
Jitka Chodorová
Paní Anno, pěkné fotky i nápad, ale těch slov mohlo být přece jenom více. Ve Znojmě jsem byla jen jednou, když jsme si udělali výlet s tenkrát malými dětmi, když jsme stanovali na Bítově. Pěkný kraj.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.