Obšťastňovač
Ilustrační foto: ingimage.com

Obšťastňovač

16. 7. 2016

Nevím kdy a jak tento fenomén vznikl, ale je tady a nevím, jestli je užitečný, nebo pořádný neřád. Je to tvor rodu mužského ve zralém věku, který hledá ženy. Na tom by nebylo nic divného, kdyby si z toho neudělal koníčka.

Většinou hledá opuštěné ženy na inzerát. Musím ještě dodat, že to nesmí být žádný blbec a musí být alespoň mírně vzhledný. Takový tvor se se ženou tedy přes inzerát seznámí, vymění si s ní pár slov i pár fotek. Nesmí to však trvat dlouho, musí to prostě běžet. Pokud tito dva nebydlí každý na druhé straně republiky, tak se navštíví. Tedy na návštěvu jede obšťastňovač. Není žádný nuzák a má tedy auto.

Přijede na návštěvu a protože je pohledný a je vidět, že i snad potentní, navštívená žena je omráčená štěstím. Začne kolem něho běhat, snáší mu modré z nebe, pohostí ho a už ve svých představách vidí, jak spolu šťastně stráví zbytek života. Mužský tvor se dobře nadlábne, šolíchavě popovídá a pak jdou spinkat. Chlap se pochlapí a žena je tak vděčná, že by mu snad nabídla všechen svůj majetek. Opuštěně ženy totiž vděčné umí být.

Chlap majetek nechce, dobře posnídá, slíbí, že zase brzy přijede a nechá slzící ženu stát u vrátek. Při prvním ujetém kilometru na ní zapomíná a řítí se k ženě další. Nikdy nenechává za sebou cestičku, po které by ho žena mohla vypátrat. Takto spokojeně si žije, dokud to jde. Někdo si řekne, že snad dělá dobré skutky, ale co ta zlomená srdce, která se s tím svezou?

Je pravda, že si každý řekne, že ty ženy jsou hloupé. Hloupé né, jenom hodně nešťastné. Tak nevím, je to trestné, nebo chválení hodné?Je jisté, že žena prožije i když krátkodobý, ale třeba pěkný románek, na který může dlouho vzpomínat. Ale o tom to přece není? A nebo ano?

PS. Není to můj případ, ale jednoho chlubila jsem slyšela to vyprávět.

 

 

 

 

Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Taky mám jednu podobnou zkušenost z internetového seznamování (nejsem tak úspěšný jako obšťastňovač nemám taky jeho styl a nechci mít) Do Brna jsem přijel vlakem a tramvají až k ní. Z prvního setkání nebylo rozčarování jako obvykle oproti fotkám na netu. Její domeček jako z cukru u krbu jsme otevřeli láhev vína. Byl to krásnej víkend ve dne i v noci s výletem na Veveří i když jsme si od toho neslibovali myslim ani jeden nějakou budoucnost. Ani jeden se nechce stěhovat. Moc na ten víkend vzpomínám. Jos.
Dana Tomanová
Paní Blaškovič, oni jsou to ve své podstatě (ne prostatě) opravdu "odšťavňovači" žen, vysají jim energii a zmizí :-)))
Dana Tomanová
omluva..píši moc rychle, zase tam mám chyby, paní Proboštová.
Dana Tomanová
Děkuji, pobavila jsem se :-)))))) Souhlasím s paní proboštovou, nechat je chvilku v naději a pak jim oplatit stejným, c'est la Vie, milé dámy. Nechápu, kolik žen na to slyší a naletí..a pak se zbytečně trápí. Paní proboštová, to není sviňárna, to je vyrovnaná hra :-)))
Hana Šimková
Jarmilko moc ti to přeji a vím, že stát se to může. Ráda si článek přečtu.
VANDA Blaškovič
Četla jsem Odšťavňovač..:)) Je známo, že osamělé a současně zoufalé ženy ztrácí soudnost a snadno podléhají touze být někým milovány, kýmkoli.... Smutné.
Jana Drobňáková
Článok super za 5
Zuzana Pivcová
Vybavila jsem si při tom Páralův Katapult. Já osobně jsem se nikdy na inzerát neseznamovala (kromě mládí a rubriky Dopisovat si chtějí), takže k tomu nemohu zaujmout jednoznačné stanovisko, ale to, jak zamilovaná žena prožívá vztah, který ze strany muže zdaleka tak intenzivní není, platí i u známostí neinzerátních. I já jsem nejednou pěkně zblbla a blbla. :-D
Jarmila Komberec Jakubcová
Haničko, já jsem našla na Seznamce fakt slušného muže a přesto, že náš vztah trvá skoro dva roky je to pořád krásné.Teď dokonce partnera požádala redaktorka MfD, aby j příběh našeho seznámení vyprávěl a ona ho chce zveřejnit.
Zdena Proboštová
Věřte tomu dámy, mám zkušenosti, akorát nemám tendenci se scházet hned, takže skutečnost pak po delší konverzaci neodpovídá představě a je vymalováno. A to oni se chtějí po pár lichotkách a milostných představách nedočkavě sejít. Takže spíš hledám inspiraci na povídky a když mám něco sesmoleno, miláčka bloknu. Já vím je to sviňárna, ale už zase mám jeden úlovek. Už fakt nejsem chtivá romantička. Takový je život.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.