Ilustrace: pixabay.com
Sraz Íčkařů na parníku Moravia 4. 8. 2016
24. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
31.7.2016 09:23
Hano, automaticky se do "Potrefenky" jde, ale ne všichni se tohoto pozdně odpoledního sezení chtějí zúčastnit. Někteří ani nenapsali, kam přijdou. A takové to plané - já nevím, možná nebo snad jsou pro mě malým oříškem. Pokud termín setkání už ťuká na dveře, mám ráda pevná rozhodnutí. S Tebou počítám.
Dagmar Bartušková
30.7.2016 21:59
Laďo, pokud máš kytaru, vozembouch nebo nějakou hudbu, klidně to vezmi s sebou. Nuda určitě nebude. :-)
Dagmar Bartušková
30.7.2016 21:37
Dámy a pánové, jsem příjemně překvapená, kolik se nás, Íčkařů, 4. srpna v Praze sejde.
Seznam přihlášených jsem ještě doplnila opozdilci, tak snad se tam všichni, kteří toužíte po setkání, najdete. Pokud jsem někoho opomněla, dejte ihned vědět.
Kozlovna: Štolbová Olga, Nejedlá Lidmila, Rypáčková Hana, Balúchová Eva, Caklová Jitka, Jachimová Mirka, Křapová Libuše a Majka, Tollarová Alena, Nosková Marta, Mošovská Jitka, Šimůnek Ladislav, Baloušková Jana, Bartušková Ája.
Přístaviště č. 14: Libánský Jiří, Krausová Eva, Proboštová Zdena, Čadová Hana, Novotná Hana, Pivcová Zuzana.
Lodí nepopluje Květa Houdková - přijde do jedné z uvedených restaurací. Potrefená Husa -zatím: Štolbová Olga, Jachimova Mirka, Křapová Líba a Majka, Mošovská Jitka, Bartušková Ája. Od ostatních dosud nemám žádné zprávy. Ti z vás, kteří trpí "mořskou nemocí", se mohou za námi dostavit jak ve 13,30 hod. do Kozlovny, tak v 17,15 hod. do "Potrefenky". Ája
Jitka Hašková
30.7.2016 10:53
Škoda, že to není jindy, celý týden mám volno, ale čtvrtek bych měla být na 3 místech najednou. Jitka Hašková
Jana Baloušková
30.7.2016 08:56
Přijedu, na parníku v Praze jsem nebyla 15 let, dobrý nápad. Pokud bude v Kozlovně a na parníku obsazeno nevadí, podívám se do botanické zahrady.
Marta Nosková
29.7.2016 20:03
Halo,halo, bylo by prosím ještě jedno místo v Kozlovně a na parníku ? Ráda bych mezi vás zavítala a na parníku v Praze jsem ještě neplula... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci