Chci se zbavit parazitů
Ilustrace: pixabay.com

Chci se zbavit parazitů

28. 7. 2016

Mám věk a začínají mi problémy. Musím s tím začít něco dělat. Dnes jsem se rozhodla brát vážně otázku parazitů. U parazitoložky jsem byla už před nějakým rokem. Dokonce jsem brala něco koňského proti tasemnici. To jsem tenkrát nějak moc hubla. No nevím. Možná mi to pomohlo. Nějaký rok uplynul, a já se znovu zamýšlím.

Parazitů máme údajně mnoho. I díky domácím mazlíčkům, se kterými i spáváme. A já jsem měla pejsky. Dva. Jeden se někam zatoulal a jeden se mnou žil 16 let.

Byla jsem poučena, že paraziti mohou způsobovat potíže různého druhu. Mají vinu téměř na všech nemocech. A já nechci, aby mi onemocněl mozek. Chci mít tělo pod kontrolou. Nechci se dávat do péče jiným.

A když se prohlížím, tak pozoruji zatím dvě bouličky. Jednu na zápěstí pravé ruky, ta je tak 7 mm dlouhá... A jednu v podbříšku. Ta je větší. A já jsem tyto bouličky diagnostikovala jako semeniště parazitů. Na mozek si nevidím. A co když tam něco roste. Musím to začít brát vážně. Včas. Pokud si nebezpečí jsem schopna uvědomit.

A začínám.

Každé ráno nalačno stroužek česneku. Do kaše namelu hřebíček a lněné semínko...

A uvidím.

 

 

 

zdraví
Autor: Olga Gálová
Hodnocení:
(3.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Gálová
Já se nebojím. Možná něco mám, možná něco nemám. Příští rok mi bude osmdesát. Zatím nemám žádné potíže. Ovšem něco vidím. Můj manžel když se vrátil z pracovního pobytu v Iráku, musel na kontrolu na parazitologii. Když do republiky přišli pracovat dělníci z jistých zemí, museli prodělat karanténu. Nemohli mezi naše lidi. Dnes? Volný pohyb. Nikdo nikoho nevyšetřuje. A zkuste si dát do vyhledávače slovo parazitologie. Budete se divit.
Naděžda Špásová
Nedá mi to, Olgo. Zdá se mi to, nebo se pletu? Vy se dobře bavíte, že? Zase jsme se nechali nachytat. Škoda, že si nevidíte do hlavy. Připadá mi, že už tam toho parazita máte.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pokud jste byla v Africe, koupala se tam v nějakých řekách či byla na safari je možné, že máte v sobě parazity. Občas je možné je dostat v Egyptě, pokud polezete do Nilu.Také pralesy Amazonie jsou známy tím, že tam můžete parazity do těla dostat. procestovala jsem mnoho zemí, bouličky nemám, dodržuji hygienu a nelezu kam nemám.
Olga Gálová
Česnek mi problémy nedělá. U Ing.Bláhové jsem byla. Jedna má známá, mladá, jí vděčí za život...
Věra Lišková
Omlouvám se za tu hrubku, oprava : takoví parazité.
Eva Balúchová
Když sníte nalačno stroužek česneku,tak vám to nic nedělá? Já to udělala jednou a myslela jsem,že mě shoří žaludek.Nevím jestli je to od té doby,ale mám s ním potíže.Zbavit se parazitů je dobrý nápad,vím,že nadělají v těle hodně neplechy.A jsem ráda,že tu p.Eva dala odkaz na ing z Brna.
Olga Gálová
Nevím jestli parazity mám. Ovšem parazitoložka, u které jsem byla, tak mluvila o tom, že ona měla bouličku na ruce. A byli to paraziti. Použitím přípravku se bouličky i parazitů zbavila. To není na kůži. To je pod kůží. Něco jako odbočka žíly... Jako křečová žíla.
Zuzana Pivcová
Já bych existenci parazitů v organizmu moc nepodceňovala. A pokud člověk vědomě ke zlepšení svého zdraví chce zkusit něco jiného než jen čekat na příděl léků, proč ne.
Věra Lišková
Přiznám se, že neznám parazita, který způsobuje bouličky na kůži, takový parazité žijí jen v tropických krajích. Kde se vzal u Vás?
Olga Gálová
Zkouším. Bavím se. A proč ne? Je to zábava. Oči se mi zlepšují. Dnes jsem zkoušela v prodejně přečíst konkrétně LNĚNÁ SEMÍNKA. A šlo to. Trošičku musím zamrkat. Ale dřív to nešlo. A ty bouličky? Zatím jsou. Uvidíme... A česnek? Určitě to bude mírnější než lék pro koně. A ten lék mi neublížil... Možná nepomohl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.