POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!
FOTO: Zuzana Pivcová

POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!

17. 8. 2016

Hola, hola! Parník Moravia opět Íčkaře volá!
Tato vyhlídková plavba plná bublinek potrvá téměř hodinu a opět jen za 50% cenu - jak za lodní lístek , tj 110,- Kč, tak za občerstvení na palubě lodi! No, neber to!

Kdy a kde to bude nyní? 

1. 9. 2016 v Praze,  sraz ve 13.15 hod. v restauraci U Knihovny, Veleslavínova 10, Praha 1, metro stanice Staroměstská. Popijeme a podrbáme.

Odtud  s p o l e č n ě  vyrazíme kolem 15.15 hod. k přístavišti, kde už na nás bude radostně čekat “náš známý" - parník Moravia.

Trasa tram č. 17 už by měla být v provozu, tak bychom se mohli svézt jednu zastávku Staroměstská - Právnická fakulta, přejít silnici a seběhnout k přístavišti. Totéž platí pro ty, kteří budou mířit jen k parníku, který kotví v přístavišti č. 14, Na Františku, mezi Čechovým a Štefánikovým mostem.

Dámy a pánové, přijeďte se potěšit krásou Prahy, opravdu to stojí zato. Bublifuk párty bude zase skvělá! Jedinou podmínkou bude vzít s sebou bublifuk.

Odplouváme v 16.00 hod. směrem ke Karlovu mostu.

Těším se, tak neváhejte, bublinková show čeká právě na vás!

Zdraví
kapitánka lodi Ája

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Milá Drážo, tak, jak je uvedeno na začátku článku, tato vyhlídková plavba trvá téměř hodinu.
Drahomíra Stínilová
Zdravím a prosím o informaci, jak dlouho trvá ta cesta parníkem. Něco na večer mám, ale přes den bych se ráda zúčastnila. Děkuju za odpověď.
Dagmar Bartušková
Milá Hano, tak takhle se mi to líbí. Rezervují Ti flek jak v Knihovně, tak na parníku a poté i v "Potrefence". Ahooój! Ája
Hana Čadová
Hlásím se do Knihovny a na narník. Zda bude potrefená husa, tak půjdu také! Hanča
Dagmar Bartušková
Restaurace Knihovna: Tollarová A., Balúchová E., Jachimová M., Caklová J., Vávrová A., Tatoušková D., Rákosníková M. a Bartušková D. "Potrefenka" - zatím: Jachimová, Caklová, Vávrová, Bartušková
Dagmar Bartušková
Oprava: R. Procházka
Dagmar Bartušková
Na parník je nás 12. Přidá se ještě někdo? Jak už jsem u první plavby uvedla, pevná rozhodnutí jsou pro mě zásadní k registraci osob. Neberu v potaz - nevím, možná, asi aj. Parník - Tollarová A., Houdková K., Průšová J., Průša, Jachimová M., Caklová J., Vávrová A., Tatoušková D., Rákosníková M., Votíková H., Pokorný R., Bartušková D.
Danuše Onderková
Milí ičkaři budu na vás vzpomínat, žel nemohu opustit své pozvané děti na akci k zahájení školního roku, ale pevně věřím, že Doksy a Loučná nebyly první a poslední má setkání s vámi, ale dobrý nápad, bublifuk si vezmu sebou a když bude volná chvilička budu pouštět bublinky s vámi. Všechny vás moc pozdravuji.
Jitka Prušová
díky za info a především za vstřícnost, těším se na setkání.
Eva Balúchová
A pokud není íčkař,tak třeba po akci na parníku bude.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.