POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!
FOTO: Zuzana Pivcová

POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!

17. 8. 2016

Hola, hola! Parník Moravia opět Íčkaře volá!
Tato vyhlídková plavba plná bublinek potrvá téměř hodinu a opět jen za 50% cenu - jak za lodní lístek , tj 110,- Kč, tak za občerstvení na palubě lodi! No, neber to!

Kdy a kde to bude nyní? 

1. 9. 2016 v Praze,  sraz ve 13.15 hod. v restauraci U Knihovny, Veleslavínova 10, Praha 1, metro stanice Staroměstská. Popijeme a podrbáme.

Odtud  s p o l e č n ě  vyrazíme kolem 15.15 hod. k přístavišti, kde už na nás bude radostně čekat “náš známý" - parník Moravia.

Trasa tram č. 17 už by měla být v provozu, tak bychom se mohli svézt jednu zastávku Staroměstská - Právnická fakulta, přejít silnici a seběhnout k přístavišti. Totéž platí pro ty, kteří budou mířit jen k parníku, který kotví v přístavišti č. 14, Na Františku, mezi Čechovým a Štefánikovým mostem.

Dámy a pánové, přijeďte se potěšit krásou Prahy, opravdu to stojí zato. Bublifuk párty bude zase skvělá! Jedinou podmínkou bude vzít s sebou bublifuk.

Odplouváme v 16.00 hod. směrem ke Karlovu mostu.

Těším se, tak neváhejte, bublinková show čeká právě na vás!

Zdraví
kapitánka lodi Ája

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Dámy a pánové! Rezervace skončila, a tímto se nás nalodí rovných 16 kousků. N N e u v ě ř i t e l n é ! ! ! To bude hitparáda! Na parníku budeme bublifukovat, co nám dech bude stačit. A také popíjet a zpívat, budeme se smát! No nebude to prima jízda? Bude, milí Íčkaři, bude, bude to bublifuková párty, bude to bublinková show!!! ☺☺☺ Nezapomeňte si prachy, bublifuk, foťák a dobrou náladu. Už brzy na viděnou!!! Zdraví kapitánka lodi Ája
Dagmar Bartušková
Ahoj Drážo, počítám s Tebou jak s Knihovnou, tak s parníkem. Nezapomeň na bublifuk, je podmínkou.
Drahomíra Stínilová
Promiň, nějak jsem ten začátek článku přehlédla, ale byla jsem tak ohromená tou kloboučkovou fotkou, že jsem začátek přeskočila. Jestli mě můžeš ještě připsat na ten parník a do restaurace U Knihovny, ale to bych přišla tak o 40 minut později. Díky D.
Dagmar Bartušková
Evíku, hurrá! Už Tě tam mačkám, to víš, že se vejdeš! Jsem opravdu moc ráda, že Ti to nakonec vyšlo!!! :-):-):-) S Tebou je nás patnáct!!! Já jsem s Tebou tak nějak počítala, víš? Ten jih Moravy je mi velmi blízký...
Eva Balúchová
Doufám,že se tam ještě taky vmáčknu.Už mám zajištěný nocleh,koupené lístky i bublifuk.Tak jesti to ještě půjde,napiš si mě do Knihovny a na parník.Pokud se nevejdu,půjdu po břehu a budu na vás foukat bublinky :-)Potom poprosím nějakého pražáka aby mě nasměroval na Florenc.
Dagmar Bartušková
Parník: Tollarová, Houdková, Jachimová, Caklová, Vávrová, Průšová, Průša, Tatoušková, Rákosníková, Votíková, Procházka, Čadová, Novotná a Bartušková. Tj. 14 osob, což je prima, to bude tedy show!!! Pokud máte někdo hudební nástroj a vezmete ho s sebou, bude to ještě víc super!!! Budeme zpívat, budeme popíjet a budeme si hrát! Ahooój! Ája
Dagmar Bartušková
OK, Hano, beru na vědomí.
Hana Novotná
Doufám, že se zúčastním Parníku. Restaurace před tím ne. Nevím, jestli budu schopná chodit
Hana Novotná
Doufám, že se zúčastním Parníku. Restaurace před tím ne. Nevím, jestli budu schopná chodit
Dagmar Bartušková
Milí Íčkaři, dnešním dnem uzavírám rezervace na "Bublifuk párty", pokud se nevyjádříte konkrétně, zda přijdete, nebude s vámi počítáno. Pro všechny - cesta parníkem trvá cca 1 hodinu, vyplouváme v 16,00 hod. Ti, kteří přijdou pouze k lodi, je nutné, aby u přístaviště č. 14 byli od 15,30 - 15,45 hod. Podmínka - bublifuk všichni s sebou. Díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...