Pohádka jednoho prázdninového dne
FOTO: archiv autorky

Pohádka jednoho prázdninového dne

25. 8. 2016

Mou krátkou reportáží bych vám chtěla připomenout soutěž o nejlepší scénář, kterou jsem vyhrála se scénářem "Babka" spolu s jedním scénářem pod názvem "Výtah" od jiného autora, který se zalíbil paní Danuši Kubátové. Tato milá, vstřícná a ochotná paní mě vyzvala, zda bych si v tom scénáři nechtěla zahrát. Samozřejmě, že jsem výzvu přijala.

Jednoho krásného prázdninového dne jsem byla v překrásné zahradě, okouzlena krásnou přírodou a příjemnými lidmi kolem sebe. Cítila jsem se jako v pohádce. Co mě čekalo, jsem zcela netušila, natáčení bylo na více místech. Není to tak jednoduché, jak by se mohli mnozí domnívat, točilo se v provozu, i tam, kde se pohybují cizí lidé. Z celého natáčení jsem měla dobrý pocit a moc jsem si to užila. Na nevšední zážitky jednoho prázdninového dne budu ráda vzpomínat. Bylo to něco nového, jedinečného, neopakovatelného a báječného. Myslím, že jsem to jako amatérská herečka zvládla.

Tady je pár fotek z natáčení jako malá ochutnávka.

Teď už záleží jenom na střihu a celkovém zpracování filmu paní Danuše Kubátové, na který se už nyní velice těším.

 

 

Soutěž - scénář
Hodnocení:
(4.9 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Děvčata,moc vám všem děkuji za komentáře.Zase jsem se pro některé zviditelnila,jak některé předpokládaly.Paní Krausová díky za hodnocení lesní víly,ale jako modelka se vám díky vašim kolážím nevyrovnám.Tu růžovou halenku bych si klidně vzala na přehlídku,ovšem pokud bych byla vybrána.Ta má šmrnc a sluší Vám..Paní Jitce děkuji za nabídku,ještě si nějaké to desetiletí počkám.Nemám zase takové zásuhy a nejsem tak aktivní jako paní Svobodová ze Skřivan,kerá byla moji faboritkou a po zásluze vyhrála v r.2015.Ještě jednou všem těm,které to napsaly upřímně děkuji.
Jitka Chodorová
Alenko, krásná studánková víla, i kouzelná babka- to jsi ty, ano, máš v sobě opravdu kouzlo osobnosti, jak napsala Vanda, jen se divím tomu, že si toho na portále někdo nevšiml dřív. Jen tak dál. Hodně štěstí ti přeji.
VANDA Blaškovič
Aleno, jak se říká, Ty si na sebe můžeš obléknou třeba pytel a budeš krasavice. Mám ráda ženy, které v sobě mají kouzlo osobnosti a které jsou jako cukřenky, jak říkal pan Horníček. Almary doma mít nemusel, prý jen ty dřevěné…. Moc Ti to sluší, studánková vílo....) Kolik že Ti je ??
Zdenka Jírová
Moc hezké fotky, opravdu Vám to sluší.
Jitka Mošovská
Paní Aleno, přání se Vám splnilo a teď se můžete přihlásit na Senior roku 2016 do konce října. Ať se daří.
Alena Vávrová
Ali, paráda a pěkné pokoukání. Moc ti to sluší ve všech modelech. No a ta babka se taky nakonec tahle vyloupne, že? ;-)
Zuzana Pivcová
Věřím, že to bude zdařilé jako výstup v Eurobabičce. :-)
Lenka Hudečková
Alenko, pěkné fotky i krátká prezentace k nim. Moc Ti to sluší, kočka jako vždy .-)
Helenka Vambleki
Pěkná modelka-babka, sluší ti to. Na film se taky těším!
Jarmila Komberec Jakubcová
Alenko moc ale opravdu moc ti to sluší, prostě krásná studánková víla. Ráda film uvidím, ale to nám určitě včas sdělíš. Jsi prostě kočka - vločka. Dala bych ti i 10 hvězdiček, ale mohu nejvíc jen pět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.