Šaty dělají člověka
Ilustrační foto: pinterest.com

Šaty dělají člověka

5. 9. 2016

Je to pravda odvěká, avšak tričko, legíny či kalhoty o čtyři čísla menší, než je skutečná velikost majitelky, nejsou slušivé a ženské už vůbec ne. A navíc je tato kombinace téměř vždy korunovaná objemnými keckami. Dámy pak připomínají spíše reklamu na Michellin. Kam se poděl cit?

To, co dnes vidíme na ulicích, je opravdu nepěkné. Nesluší to ani některým mladým dívkám, ženám středního věku a dokonce i ženám věku neurčitého. Není přeci třeba mít plnou peněženku, ale chce to jen trochu přemýšlet a ladit oblečení i s postavou.

Ženy, prosím, pokuste se o to! Pamatuji si dobu, kdy toho v obchodech moc nebylo a česká žena byla šikovná, kreativní a nechala se inspirovat. Vkusně oblečená by přeci měla být žena v každém věku! Brigita Pelcová.

 

 

móda
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
PS. Souhlasím s Ájou B.. Vkus je nám dán a jsem moc ráda, že do této zmenšující se skupiny patřím.
Naděžda Špásová
Pořád říkám, že každá z nás, ať je nám 20, nebo 60 a více, by se před odchodem z domova měla podívat do zrcadla. Míra nevkusu a sebevědomí u některých z nás je až zarážející. Čím větší možnosti v oblékání máme, tím méně je ženské soudnosti. Vkus už dneska není in. Je to smutné.
ivana kosťunová
Všímám si to také a to čím dál mladších žen. Jak kdyby se domnívaly, že když se nasoukají do oblečení o dvě čísla menšího, budou vypadat štíhleji. Opak je pravdou. A když jse to ještě kombinované podprsenkou o číslo menší, je to tedy děs. Dobře, že jste to téma otevřela.
Hana Šimková
Jo, jo, oblečení se někdy sráží a některé ženě ( i muži) trvá déle, než si toho všimnou..
Dagmar Bartušková
Mnoho žen nemá vkus, ať u nás nebo jinde. Na co tu autorka článku poukazuje vč. fotogalerie, je bohužel vidět v ulicích dnes a denně. Některé mladé ženy vypadaji v určitých oblečeních, že by se z nich prška strhla. Jak se tím chtějí mužům líbit?! To je hrůza! Před pár měsíci jsem párkrát viděla bývalou herečku paní Hollas-Kořínkovou - na sobě folklór od Šumavy k Tatrám. Děs! O starších dámách, hrající si na diblíky už tady bylo mnohé psáno. Ty jsou posedlé samy sebou. Co na to říct? NIC. Když nemáš vkus, když to "tam" není, můžeš stát před zrcadlem od rána do večera a bude to prd platné. Nepomůže ani svěcená voda!
Jarmila Komberec Jakubcová
Nosit menší oblečení než je skutečná velikost není jen česká specialista. Nejvíc jsem se tímto nešvarem setkala v Jižní Americe v Brazilii ale i USA u žen z Portorika. Proti ni jsou naše ženy krásně oblékané.
Libor Farský
Zažil jsem neuvěřitelnou hromadnou ukázku nevkusu, ale nikoliv u českých dam. Byl to plný autobus seniorek z USA. Až oči přecházely (někam ...) !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.