Záhada
FOTO: autorka

Záhada

14. 9. 2016

Všechny úkoly dne jsme splnila, zbýval poslední. Přetáhnout záběry z fotoaparátu Nikon do počítače. Propojím kabelem Nikon s PC, ale fotoaparát se nehlásí. Zkusím dobít baterii Nikonu, opět se nic neděje. Jasný závěr – kabel přestal sloužit. Poprvé zkouším vložit paměťovou kartu z Nikonu do PC, spustím import snímků a začínám se divit. Mezi staženým obrázky jsou i záběry ze září roku 2013. To jsme byli na dovolené ve španělské Andalusii. Nerozumím tomu. Po každém přenosu čistím paměťovou kartu a Nikon vždy hlásil a hlásí: „V paměti nejsou žádné snímky“. Jak je možné, že pouze část záběrů pořízených v Andalusii zůstala na paměťové kartě?

Díky této záhadě jsem si oživila vzpomínky na úžasnou atmosféru v letním středisku Roquetas de Mar, navštívená místa a města, kulturní památky a kouzelná svítání. Pokud máte zájem, nakoukněte. Přikládám několik snímků.

A potom že záhady neexistují. Tato byla pro mě velice příjemná.

fotografování
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Děkuji všem, zvláště Zuzce za popis jejich zkušeností. Vyzkoušela jsem, další fotografie se neobjevily.
Dagmar Bartušková
Nádherná fota!
Ladislav Vesecký
Hezká fota
Lidmila Nejedlá
Aničko, to musíš přece zjistit, proč to tak je. Zajdi k odborníkům. Přece nás neochudíš o další skvělé fotografie, které ve fotoaparátu určitě máš.
Hana Rypáčková
Ráda jsem pokochala a bylo čím! Taky vše mažu a nevěděla jsem tento foťákův fígl ! Prima, že o našlo...Jak se mi po moři stýská....
Jitka Valachovičová
Musím se přidat k názoru Zuzky Pivcové - mám podobnou zkušenost : karta není ve foťáku a přesto jsou v aparátu fotky, hodně staré....nechápu to, je to záhada. Zřejmě jsou věci mezi nebem a Zemí zcela nepochopitelné....*****
Jana Šenbergerová
Nádherné fotografie! Záhady, to je moje, i když vím, že všechny mají racionální vysvětlení. Přesto mám ráda, když aspoň na chvíli zůstane nad něčím rozum stát. :-)
Marie Seitlová
Aničko díky záhadě se můžeme koukat na tvé krásné fotky. Andalusie je krásná.
Libor Farský
Aničko, fototechnice vůbec nerozumím, ale obrázky jsou nádherné !
Alena Vávrová
Ohledně "záhady" mne napadá totéž, co Zuzku, ale také si netroufám to tvrdit. Vím jen, že snímky nahrané z jakéhokoliv důvodu na vnitřní paměť fotoaparátu se do PC stahují přes kablík při vyndané kartě. Fotky jsou moc krásné, nedivím se, že tě samotnou potěšily.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...