Použití loga
Ilustrační foto: Anna Čípová

Použití loga

20. 9. 2016

Dobrý den,

viděl jsem na jedné paní triko s logem i60.cz a předpokládal jsem, že jde o běžně nabízené zboží. To jsem se mýlil, nalezl jsem foto 2 paní v triku a volně stahnutelné logo, bohužel žádnou komerční nabídku. Ostatně i najít firmy, které trika potiskují, není snadné najít - a jasně napsat, kolik by potisk stál, dovedou jen některé, často vyžadují odpovědi na řadu otázek, než jsou ochotni sdělit částku, někdy jsou ochotni tisknout jen na trika, která sami nakupují.

Možná by stálo za úvahu vyrábět logo jako nažehlovací obtisk, nejlépe ve volitelné škále velikostí.

i60.cz
Hodnocení:
(4.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Když jsem si přečetla "na jedné paní", tak jsem myslela, že tady na fotkách z našich akcí, kam trička nosíme - tedy nás pár, které jsme si ho opatřily. Ale jestli to bylo někde na výletě, tak to je super. Já jsem si koupila tričko podle svého výběru v obchodě a ve firmě, kde trička potiskují, jsem si nechala logo vytisknout. Je jich opravdu mnoho a přijde mi, že se to dá pořídit v každém městě. Ceny se určitě moc lišit nebudou.
Vladimír Štreit
Dobrý den, děkuji za Vaše reakce na můj článeček. Vidím, že jsem vyvolal nějaké otázky, tak je zkusím zodpovědět. Paní Jana má pravdu, jsem na tomto webu nový. Jak jsem popisoval, uviděl jsem logo se sloganem na tričku, a protože mi to připadá jako vtipné upozornění těm mladším, začal jsem hledat. Poslední roky se propaguje "být mladý, krásný a flexibilní", a není špatné ty mladé upozornit, že mládí není neměnný stav. Začal jsem hledat trička s potiskem, což byla slepá ulička, a pak se objevila adresa i60.cz. Tam jsem nabídku nenašel, a protože nemám žádné zkušenosti s objednáním tisku na textil, obrátil jsem se o radu. Té se mi od pana Romana dostalo, děkuji. Abych se přiznal, zatím jsem si vybíral oblečení bez nápisů, jenže toto logo a slogan mě "dostaly". Pan Jiří si klade několik otázek. Hledal jsem radu, no a mohlo by se stát, že si přečte někdo z firmy vyrábějící nažehlovací nápisy či loga. Pokud by byl dostatečný zájem, mohli by zařadit další položku do své nabídky. Zájem by zřejmě byl, paní Eva si už triko pořídila, paní Jitka by uvítala tričko v modré barvě. Jistě, nejde o nic světoborného, ale když nám to přinese radost, tak proč ne? Přeji Vám krásné dny.
Jitka Valachovičová
Já bych také chtěla tričko s logem íčka - nejlépe v modré barvě...včera na módní přehlídce jsem dostala "placku" s logem íčka, díky!***
Eva Balúchová
Právě sedím u počítače v tričku s logem i60 :-)
Roman Procházka
Tričko s potiskem dodá kdejaká zběrna foto a kopi studia na počkání. Stačí si tričko donést, nebo koupit u nich. Logo si donesete na úložišti, nebo oni je stahnou z netu kde je uloženo. Cena s tričkem je kolem 150 Kč a velikost si zvolíte. Případnou úpravu na PC si přímo tam uděláte sami nebo s jejich pomocí. Pak to vytisknou či nažehlí na koupené či dodané tričko.
Jana Šenbergerová
Přiznám se, že jsem si text několikrát přečetla, ale stále si nejsem zcela jistá, jestli chápu, co chtěl pan Vladimír prezentovat. Po přečtení první věty jsem "očekávala" něco úplně jiného. Teď to beru jako postesknutí, že opatřit si logo i60 na triko není jen tak. Snad nám to pisatel trochu dovysvětlí. Pokud je na íčku nový, tak ho mezi námi vítám. :-)
Jiří Libánský
Ten článek má inspirovat čtenáře, aby si nechali někde takové triko vyrobit? Nebo je to výzva podnikavému člověku, aby trika (nebo nažehlovačky) nechal vyrobit a pak prodával? Popřípadě že by se o výrobu a distribuci měla postarat redakce?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%