Jak se vaří módní přehlídka
FOTO: autorka

Jak se vaří módní přehlídka

21. 9. 2016

Potřebné ingredience:

1kg pevných nervů
750g vytrvalosti
500g dobré nálady
500g výřečnosti
300g empatie
200g drzosti
k doladění chuti 10g slz.

Doba přípravy: 3 měsíce.

Pokud máte k dispozici všechny ingredience a souhlas portálu i60.cz, vyrážíte do terénu:

1. Domluvíte si schůzku, při které vyřešíte pronájem prostor.
2. Dáte dohromady realizační tým, tzn. všechny pořadatele, sponzory a účinkující.
3. Navážete kontakt se správcem objektu, kde akce proběhne.
4. Vyřídíte několik povolení a splníte podmínky v nich uvedené.
5. Připravíte propagaci akce - pozvánky, články, fotografie.
6. Spolupracujete na tiskové zprávě a doufáte, že na ni bude někdo reagovat.
7. Průběžně koordinujete a kontrolujete.
8. Systematicky odoláváte snahám o nabourání harmonogramu z kterékoliv strany.
9. Postupně ztrácíte iluze.
10. Píšete scénář a průvodní slovo k akci, promýšlíte choreografii.
11. Zabezpečujete termíny zkoušek a zoufale sháníte někoho, kdo natočí video.
12. V den přehlídky se už jen modlíte, aby vše dobře dopadlo...

Je po všem.
Co se nepovedlo, je v tuto chvíli zapomenuto a cestou domů začínáte přemýšlet o dalším ročníku. Ale neptejte se manžela, co on na to.

Chci na tomto místě velmi poděkovat:
vedení města Zlína zastoupenému paní Kateřinou Francovou a paní Janou Pobořilovou,
vedoucí Centra pro rodinu Zlín ve Zlínském klubu 204 - paní Ivaně Tiché,
majitelkám butiků - paní Marii Durníkové a Lence Prachařové,
vedoucí Ateliéru obuvi UTB Zlín paní Janě Buch,
pedagogům SŠ oděvní a služeb ve Vizovicích v čele s paní ředitelkou Evou Solnařovou
a společnosti Dermacol za kosmetické balíčky a dekorativní kosmetiku.

No a výsledek můžete posoudit z přiložených fotografií.

Modelky
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Mé nadšení je plné hvězd.
Hana Šimková
Gratulace pro všechny krásné dámy. Recept se podařil. Doufám že budete vařit dále.
Dana Kolářová
Hani, blahopřeji k vydařené akci.
Jaroslava Handlová
Hano, má to šmak. Přípravu obdivuji, k výsledku gratuluji.
Alena Tollarová
Hanko, tak ses na mě hezky usmála z poslední fotky, že mi připadá, jako bys tu byla se mnou a povídaly jsme si. Namíchala jsi to skvěle a je vidět, že jsi zdatná organizátorka. Počasí vám přálo, takže přehlídka venku - paráda. Modely jsou všechny krásné a já bych si neroufla vypíchnout jeden nebo modelku. Ale přece jen musím dodat, že vnitřně mám velkou radost z Libušky Křapové!
Marie Seitlová
Hani uvařila jste jak šéfkuchař. Moc pěkné fotky, užily si to modelky i obecenstvo. Letos se nám nepodařilo přijet, snad příště.
Helena Votíková
Hanko jste moc dobrá kuchařka. :-)
Helenka Vambleki
Moc pěkné!!!
Libuše Křapová
Hanko, za sebe moc děkuji. Bylo to pro tebe náročné a bylo to perfektní. Organizace zvládnuta na jedničku a pět hvězdiček, krásné modely, studenti i učitelky ze školy líčili, česali, upravovali, pomáhali při převlékání...., díky, Hanko L. :-)
Dagmar Bartušková
Milá Hano, moc dobře jste uvařili. Modelkám to velmi slušelo, a skvělá nálada z vás všech jen sršela. Krásné! Dovedu si představit, co to všechno stálo nervů, ale ten výsledek, ten stál zato . Nás to zitra čeká v Písecké bráně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.