Moje vzpomínka na módní přehlídku ve Zlíně
FOTO: Hana Lancová moderuje módní přehlídku (archiv autorky)

Moje vzpomínka na módní přehlídku ve Zlíně

2. 10. 2016

O  módní přehlídce pod vedením Hany Lancové jsem napsala vše a upřímně, cítila jsem se velmi skvěle, a to nejen já, ale i další dámy, které se mnou předváděly elegantní módu.

Přehlídka díky organizačním schopnostem paní Hany Lancové byla úžasná. Každý detail měla do puntíku vypracovaný. Taková, jaká je sama, milá, příjemná, vstřícná, precizní, ale i důsledná. Spolu s Radkou N. byly obě skvělý tým. Za sebe hodnotím tuto módní přehlídku jako vemi vydařenou, krásnou, i když jsem byla poprvé, zanechala ve mně nezapomenutelné zážitky, ale úplně jiné. Však vy, které jste již předváděly, také znáte ten pocit.

Modelky byly přátelské. Všechy vybrané modely byly pro všechny věkové kategorie, šité všem jak na míru. Byly slušivé, z příjemných materiálů, pohodlné a hlavně nositelné, o čemž se budete moci přesvědčit na videu. Domnívám se, že všichni účastníci přehlídky,byli spokojeni, což bylo vidět v jejich tvářích a odměnou nám byl jejich úsměv a potlesk, což jsme si všechny užily .A když vás neznámé, cizí ženy, pochválí a řeknou vám, že rozdávám svoji pozitivní energii kolem sebe, to vás ještě o to víc hřeje u srdíčka.

Moc děkuji své kamarádce Saše, že přijela z Hradce Králové s manželem až do Zlína za mnou, i Marušce Foltýnové, že jsem ji osobně poznala, ale nejen jí. ale všem, bez kterých by se tato módní přehlídka nemohla uskutečnit. Odnesla jsem si z přehlídky nejen krásné zážitky, poznala příjemné lidi, ale i krásný kabát, který jsem si koupila. Je na videu a předvádí jej blondýnka Hanka s dlouhými loknami.

Moje kamarádka Saša  Brzobohatá, kterou všichni určitě znáte, je příjemná, inteligentní a rozumná žena, která nezkazí žádnou legraci. Její manžel nahrál krátké video z přehlídky, tak díky ní můžete s jejím svolením zhlédnout toto video i fotky. Poděkování patří jim.

Ochutnávka je tady, fota všech zralých modelek i s organizátorkou Hanou Lancovou a, jak budete mít možnost vidět, na vysoké úrovni.

Pokud mne paní Lancová požádá příští rok o další přehlídku, s radostí ji přijmu a ráda se jí zúčastím. Věřím, že její přehlídku Módy budu reprezentovat jak skvělými modely, tak svou přirozeností, stejně jako letos s tím, že budu zkušenější.

Pokud si vybere někoho jiného, bude mě to mrzet, ale nic s tím nenadělám. Budu mít hezké vzpomínky.

Omlouvám se, fotky se nějak pomíchaly...

 

móda Modelky
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Děkuji děvčatům Vladěnce,Soničce za příspěvky.Soňa tu první větu napsala od srdce a s ní se ztotožňuji.Také děkuji panu Ladislavovi. Evě K .je to paní Juřinová co s Vámi předváděla před 6 týdny v Praze v Písecké bráně a souhlasím s Vámi.Ty dva modely ji úžasně slušely,ale i ty další a všem.
Eva Krausová
Velice sympatická je paní Hana Lancová. Z dam se mi nejvíce líbí dáma na snímku č. 7 a 20 /v brýlích/ - boty jsou úžasné. Škoda, že chybí jména dam u snímků... Odvážné jsou všechny, co se přehlídky zúčastnily.
Ladislav Vesecký
Dámy, moc Vám to sluší.
Soňa Prachfeldová
Moc se mi líbí módní přehlídka ve Zlíně, má šarm a švih a jste děvčata půvabná v čele s paníLancovou. Alenko jsi krásná seniorka a přeji Ti ještě hodně dalších přehlídek, reprezentuješ velmi dobře nás vrstevnice - díky :-)
Vladka Steinová
Alenko, pěkný a upřímný článek s krásnými fotkami. Slušelo Ti to.Přeji další a další úspěchy v této oblasti.
Alena Várošová
Alenko a Zuzko díky za komentáře.Zuzko, byla jsem velmi klidná,vyrovnaná,pohodová taková jaká jsem stále.Kdo mě zná,může mluvit.Ve všech situacích se dokážu ovládát Vždyť já se asi ani neumím zlobit. Jitko, a kritiku beru a ráda jsem Ivaně na ni odpověděla.Znám to pořekadlo.Stárnout se má s grácií,nemůžeme být stáe mladé a ti mladí,také budou někdy v našem věku .Totiž stáří ničím nezastavíš. Hezký zbytek neděle.
ivana kosťunová
Má poznámka znamenala pouze to, že fotografovat ženy z tohoto úhlu se mi jeví neestetické. Pokud máte jiný názor- v pořádku. Není potřeba dělat z toho drama. Jak napsala J. Caklová. Trochu nadhledu neuškodí.
Zuzana Pivcová
Omlouvám nepozorné chyby - kdysi, působení, byla - mám už nějakou vyběhanou klávesnici. :-)
Zuzana Pivcová
Je zajímavé přečíst si příspěvek někoho, kdo přehlídku sledoval, a naopak někoho, kdo se jí zúčastnil. Mezi nimi musí být samozřejmě velký rozdíl. V roli divačky jsem v pohodě a navíc můžu vše vidět a hodnotit, ať tak či tak. Jako účastnice, nejsem-li profesionálka, budu nejspíš zažívat směs euforie i nervozity a stresu. Věřte, že pro to mám pochopení. Kddysi jsem se dala přemluvit k předvádění modelů v tzv. zahřívacím kole v Letňanech. Za léta půsoení v archivu jsem mnohokrát vystupovala na veřejnosti, i když ne s oblečením, ale s referátem. A přesto nemohu říct, že při té naší "módní přehlídce" jsem byl stoprocentně klidná. Pochvalme tedy všechny, které to vyzkoušely a zvládly, a přejme jim ten neobvyklý zážitek. Váš článek je, Aleno, naprosto skromně pohodový a pozitivní a myslím, že další komentáře nejsou potřeba.
Alena Várošová
Hanko,Jarmilo,Lenko díky za milé komentáře.Tato přehlídka paní H.Lancové předčila mé očekávání a že se celá akce zdařila ,to vidíte sami z úsměvu organizátorky paní Hanky..Bylo mi ctí,tak překrásné modely majitelkám butiků předvádět. Ivano od Vás,která nemáte na profilu normální fotografii ta kritika sedí,děkujipochvalu za všechny,že nám to slušelo.Nebyla to žádná světová přehlídka celebrit,ale žen seniorek,které si odběhly od plotny,ze zahrady,snad i ze zaměstnání. Srovnávat,nesrovnatelné je hloupost..Nemůžete srovnávat 60 a 70 tileté ženy se sestrou vévodkyně v Cabridge, která váží 48 kg..A každá přece máme zadek.Pokud jste mířila na mně,je pravdou,že tam mám pozdvižené šaty,druhou rukou je vyzdvihuji,aby se mi nevláčely po zemi a udělalo to nepříjemný faldík na pozadí.,.Kdybych je nechala volně vláčet,tak bych zničila drahé šaty majitelkám.A to raději,ať mám faldíky na fotogradii ze zadu..Ale mohu Vás ujistit,že ani v tomto věku se nebojím svoje oblečené tělo a pozadí ukázat..Asi chtěl fotograf poukázat,jak nám modely sluší,či nesluš,,že nás vyfotografoval ze zadu.Nebo se mu líbily naše upravené vlasy,nebo že by i moje a v tom věku?Kdo ví?Přece je logické,když jde jedna modelka ze předu,tak druhá je k ní obrácena zády?Jak jsme potom měly chodit,aby diváci neviděli naše pozadí?Můžete mi to vysvětlit? Určitě v tom nehledejte žádnou mstivost.,nevyznám se v tom,ale žena na molu,by se měla ukázet ze všech stran,ne jenom ze předu. Nějak to slovo modelka se mi špatně píše. Současně děkuji Jitce,ta přehlídku zažila no a na Libora přehlídka ještě čeká.Hezký večer všem.,

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.