Video: Zlínská módní přehlídka kamerou Jana Grossmanna

Video: Zlínská módní přehlídka kamerou Jana Grossmanna

3. 10. 2016

A ještě jednou se vracíme do Zlína, na módní přehlídku zralých modelek našeho projektu i60 Senior Fashion. Jak jsme již psali, celou módní přehlídku zorganizovala paní Hana Lancová. Mimo jiné zajistia i natáčení módní přehlídky na kameru.

Skvělé video natočil pan Jan Grossmann:

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Móóóc pěkné !!! Díky,Hanko,díky,dámy. mm
Alena Várošová
Souhlasím se všemi pozitivními příspěvky.Jsem ráda,že jsem mohla shlédnout video,protože jsem nestašila některé modelky v jejich modelech zaregistrovat a slušelo jim to všem,paráda. Bylo mi ctí,že jsem se mohla tak velkolepé módní přehlídky zúčastnit.Děkuji.
Alena Tollarová
Video jsem si pustila už včera ve Videích a byla jsem nadšená. Všechny modely jsou naprosto ideální pro seniorský věk i postavy a dokazují, že každá žena bez výjimky může chodit dobře oblečená. A Hanka Lancová je u mě hvězda za 5 a pod jejím vedením musela být radost se v těch krásných modelech projít!
ivana kosťunová
Jen bych opisovala, co zde bylo už řečeno - skvělá choreografie, organizační práce, prostředí, výborný nápad s figurínami , ještě bych ocenila hudbu. Všechny modelky příjemné, spontánní.
Helena Votíková
Moc pěkná přehlídka. Hance gratuluji.
Eva Balúchová
Souhlasím se Zuzkou,taky podle mne nejhezčí přehlídka.Dokonce předčila i loňskou ve Zlíně,která byla u mě na špici.Dík modelkám,krásným modelům a hlavně Hance a Radce i všem kdo se na přehlídce podílely.
Libuše Hvězdová
Někdy máme my "starší" problém zvolit vhodné oblečení k určité příležitosti, abychom nevypadaly jak "stará, mladá", aby to nebylo moc usedlé, abychom se v tom cítily dobře. A na téhle módní přehlídce bylo spousta dobrých a praktických nápadů. Všem modelkám to moc slušelo a vypadaly úžasně.
Zuzana Pivcová
Perfektní video a bezvadná přehlídka. Už jsem to napsala na chatu i60, ale tam to záhy zajede za roh. Pro mě to je od pohledu nejlepší přehlídka z dosavadních, a to hlavně proto, že tam jsou opravdu modelky, které vizáží a hlavně postavami jsou různorodé, ale normální české. Tak jsem si to vždy představovala a Hanka L. to tak zorganizovala. Má mou velikou pochvalu a ostatní také za svou bezprostřednost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.