Módní přehlídku v Letňanech sledoval i exprezident Václav Klaus
FOTO: Miluše Převrátilová

Módní přehlídku v Letňanech sledoval i exprezident Václav Klaus

31. 10. 2016

Projekt portálu i60 s názvem "Hledáme zralé modelky" zakončil letošní sezonu módní přehlídkou v Obchodním centru Letňany. Naše modelky zde předváděly módu pro zralý věk v rámci charitativní akce "Měsíc v růžové."

Modelky Helena Mandíková, Jarka Kulová, Libuše Kotoučková, Ivana Maňáková a Hana Horníčková prezentovaly náš portál celkem ve třech vstupech, předvedly outfity značek  E.L. – elegantní a společenská móda, Biba a Savolis. Líčení bylo v režii paní Pavly Zajíčkové, vizážistky značky Mary Kay.

Každá z účinkujících pak obdržela dárkové balíčky od našeho partnera MARK DISTRI pleťovou kosmetiku Lirene.

Pestrý program (vedle modelek našeho portálu zde vystupovaly i mladé modelky a dámy z projektu Mamma Help) doplnilo hudební vystoupení umělců Leony Machálkové, Pavla Vítka a dalších. A mezi diváky se objevil dokonce exprezident Václav Klaus.

Děkujeme věrným íčkařům, kteří přišli podpořit naše modelky, byli jako vždy fantastičtí.

Více již prozradí fotografie naší dvorní fotografky Miluše Převrátilové.

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Ano,pěkné modely i modelky.Hlavně jsem ráda za nové tváře.A budu vyhlížet další fotky. Ukázka z přehlídky v ČB byla asi jenom na FB.
Hana Lancová
Několik nových tváří, moc pěkné modely i fotografie. Taky bych uvítala více foteček, abychom si dokázali představit celkovou atmésféru i prostředí konání MP. :-)))
Alena Tollarová
Modelky i60 už tradičně ozdobily akci Měsíc v růžové. Modelek je pět, každá předváděla tři modely, tak se těším na další porci fotek. / A trochu odbočím - nikde jsem neviděla ani zmínku o přehlídce v Českých Budějovicích. Nebo se mýlím?
Libor Farský
Opět velmi zdařilá akce, radost pohledět.
Dagmar Bartušková
Módní přehlídka se velmi povedla, modelkám to slušelo, předváděly se krásné modely. Íčkařů ale byla jen hrstka. Škoda, byla to zase skvělá akce. Bez dvorní fotografky Míly Převrátilové si to ani nedovedu představit. Skvělé fotky. Diky!
Elen Zajíčková
Zažila jsem další velmi příjemný "přehlídkový" den ve společnosti opravdu krásných a skvělých dam. Lepší návrat po nemoci jsem si nemohla přát. Děkuji všem, co se zasloužily. Bylo to hezké pokoukání a velmi přátelské posezení. Prostě další vydařená akce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.