Foto

Sháníte dárky na poslední
chvíli? Máme pro vás pár tipů

15. 12. 2011

Stále přemýšlíte, čím o Vánocích překvapíte manželku, manžela nebo nejbližší přátele? Prošli jste již bezpočet dárkových katalogů, letáků či nabídek na internetu a pořád se nemůžete rozhodnout? Protože času už není mnoho, portál i60.cz vám nabízí trochu inspirace. Je jen na vás, zda dáte přednost praktickému dárku, nebo něčemu pro osobní potěšení.

Vyhřívací dečka Hyundai BH80

Cena: cca 600 Kč

Praktická elektrická dečka proti chladu je vyrobena z extra jemného materiálu polar fleece. Na ovladači lze nastavit různou teplotu i intenzitu vyhřívání. Příkon dečky o rozměrech 80 x 160 cm je 60 W a je vybavena ochranou proti přehřátí. Bez problémů ji lze vyprat v pračce.

Infralampa Beurer IL 21

Cena: cca 600 Kč

Infračervená lampa pomáhá při nachlazení, chřipce, při namožení i zatuhnutí svalů a také při revmatických potížích. Podporuje zároveň krevní oběh a prohřátí celého těla. Stabilitu lampy zajišťují protiskluzné nožičky. Žárovku lze naklonit do pěti úhlů.

Glukometr EasyGluco

Cena: cca 750 Kč

Patří mezi nezbytné pomůcky, které slouží lidem, kteří potřebují každodenní kontrolu nad podílem cukru v krvi a mohou tak předcházet zdravotním komplikacím. Měřiče cukru snímají hodnoty pomocí moderní bio-senzorové technologie.

Šampaňské Moet & Chandon Brut Impérial

Cena: cca 800 Kč

Pravé francouzské šampaňské snoubí vyváženou a harmonickou směs tří odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier. Barva je světle žlutá se zeleným nádechem, vůně jemně vinná s nástupem hroznů a květů lípy. Chuť znamenitá, zanechává pocit šťavnaté harmonie.

Mobil ZiO Premium P2

Cena: cca 1700 Kč

Vylepšená verze oblíbeného telefonu ZiO Premium disponuje jasným a snadno čitelným displejem i SOS tlačítkem, které automaticky vytočí přednastavené číslo a zajistí tak případnou rychlou pomoc. 
Jednoduché je také vytáčení předvolených čísel, k čemuž slouží dvě velké klávesy.

Tlakoměr Omron MIT Elite Plus

Cena: 1900 Kč

Spolehlivý a elegantní hlídač hypertenze má vysoce kontrastní, velmi dobře čitelný displej. Připevňuje se na paži a disponuje připojením k PC nebo tiskárně prostřednictvím USB kabelu. Součástí je také Software, kterým je možné analyzovat data z tlakoměru.

Remoska Original R 1102

Cena: cca 2300 Kč

Naprosto dokonalý český vynález, který pamatují ještě naše babičky. Lze v ní připravit prakticky vše a s minimem tuku – od bábovky přes rizota po maso či ryby. Pokrm se nepřipálí, je rychle hotový a krásně šťavnatý (maso se oproti klasickým troubám nevysušuje).

Gramofon s CD Hyundai RTC315 RETRO

Cena: cca 2900 Kč

Přístroj s úžasným retro designem z počátků audiovizuální éry, který v sobě skrývá AM/FM tuner, gramofon a CD mechaniku. CD přehrávač si poradí s CD-R/RW disky a gramofon s automatickým spouštěním jehly i autostopem dokáže přehrát desky rychlostí 33/45/78 ot/min.

Eurovíkend do Paříže

Cena (autokarem): cca od 2500 Kč/os

Cena (letecky): cca od 6500 Kč/os

Prodloužený víkend v Paříži či jiné evropské metropoli je stále oblíbenějším dárkem. Nabízí ho celá řada cestovních kanceláří a cena obvykle zahrnuje dopravu, dvě noci v hotelu se snídaní a program s průvodcem (většinou včetně vstupů do muzeí a galerií).

dárek Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.