Darujte pod stromeček pohodlné noční prádlo
Ilustrační foto: www.naspani.cz

Darujte pod stromeček pohodlné noční prádlo

11. 11. 2016

Vánoce jsou za dveřmi a vy sháníte praktický dárek pro partnera, syna či vnučku? Lámete si hlavu s tím, kde seženete vkusné pyžamo v nadměrné velikosti a za rozumnou cenu? S noční košilí, županem i klasickým pyžamem nikdy neurazíte. Zvláště pokud jsou ušity z příjemných a odolných materiálů, vydržet mohou roky.

Noční košile pro dámy

Ženy spíš než župan rády nosí košilky a vkusná pyžamka. Na trhu je dostupný obrovský výběr nočního prádla. Pro chladné zimní dny se však nejvíc bude hodit pyžamo s dlouhými nebo alespoň tříčtvrtečními rukávy a nohavicemi. Dobré je myslet i na typ materiálu. Bavlna s vyšší gramáží zahřeje, satén a jiné lehčí materiály jsou spíše určeny pro nošení v teplejších dnech. Otužilejší dámy se však obejdou bez nohavic a ocení spíš klasické noční košile na ramínka či s krátkým rukávem. Každé ženě sluší něco jiného, ale velmi elegantně téměř vždy působí výstřih do V a propínací košilky.

Župany pro pány

Muži si potrpí na pohodlí, jednoduchost a kvalitu. Klasická pyžama a univerzálně využitelné župany. Chybu rozhodně neuděláte s pyžamem ze stoprocentní bavlny a jemným chlupatým županem. Nepřežeňte to s barevností, méně je někdy více, jinak váš dárek potom může ležet na dně skříně. Vyberte mu barvu, kterou má rád, pyžamo a župan s jednoduchými nebo žádnými vzory, a máte vyhráno! Kvalitní a vkusný župan obvykle seženete i v nadměrných velikostech, v běžných obchodech do vel. 4XL. Bude se mít jako v bavlnce a přitom mu to bude seknout. V posteli každý člověk stráví okolo osmi hodin denně, vyplatí se proto investovat do pohodlné róby, ale i do vašeho zdraví. Kvalitní spánek zvláště starším lidem přinese tvrdší anatomický polštář, s nímž se lépe usíná a ráno vstává. Zmírňuje bolest za krkem a přináší klidnější spaní. Spánek můžete zpříjemnit i svým blízkým. Vždyť jak si kdo ustele, tak si i lehne!  

nákupy
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Valerie Polášková
Já nevím. Na jednu stranu je to sice trochu klišé, ale na druhou stranu je pravda, že i takový pěkný župan prostě dokáže potěšit. Nevím jestli si manžel četl tento článek, ale právě župan mi k Vánocům dal minulý rok. Myslím že byl z https://lanotte.cz/pyzama-a-zupany-damske-zupany A abych pravdu řekla, tak mě to teda neskutečně potěšilo. :)
Květoslava HOUDKOVÁ
Noční košile/pyžamo, ponožky a bačkory = skutečně "originální tip" pro vánoční dárek, který lidi určitě ještě "neznají/nedarovali" !!!
Jana Šenbergerová
Docela dobrý tip.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...