Fotoreportáž: Obyčejný 17. listopad
FOTO: Naděžda Špásová

Fotoreportáž: Obyčejný 17. listopad

22. 11. 2016

Je čtvrtek 17. listopadu a země slaví. Pro naši rodinu je to den jako každý jiný, jen jsme všichni doma. Venku se pomalu projasňuje, konečně vidíme něco jiného, než déšť a mraky. Poznali to i naši dva psí miláčci. Po odpolední kávě to s nimi začalo jaksepatří šít. Tak jsme se s dcerou oblékly, naložily hafany do auta a vyjely na náš oblíbený Střížák.

Foťák jel samozřejmě se mnou. A dobře jsem udělala. Každá světová strana poskytovala jiný pohled na krajinu. Hlavně se mi líbily barvy. Slunce už pomalu zapadalo, ale obloha a krajina spolu tvořily krásné obrázky, takže jsem mačkala spoušť a doufala, že z toho něco bude.

Výsledek musí posoudit jiní, něco se povedlo více a něco možná méně, ale radost z focení byla opravdová. Jsem pouhý amatér, vystavovat se nechystám, tak snad to někoho zaujme. Přeji všem dny plné pohody a trochu víc toho sluníčka.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Děkuji za milá slova. Hanko R., my ho tam vysadíme a on to chvilku vydrží. Má totiž rád výšky. Danko O., mám tě v přátelích, tak navrhuji tykání. Díky všem.
Libor Farský
Typická "náladovka" a takové mám moc rád ...
Zuzana Pivcová
Myslím, že takový výlet byl lepší než oficiální "oslava". Fotky se mi moc líbí, nejvíc pochopitelně ta se psem.
Danuše Onderková
Opravdu pěkný den, Naďo nic si nedělejte z toho, že jste amatér, to jsou tady většinou všichni, fotky máte pěkné a navíc důležité jak se líbí vám co jste vytvořila. Já jsem sice profesionál, ale na portréty, krajiny a přírodu fotím minimálně. Dávám 5*
ivana kosťunová
17 listopad jak vyšitý.
Hana Rypáčková
Dobře jste udělali Naďo a v létě Blatné se příští rok musíme vidět...Toho psa jste tam vysadili?Taky ho tam cpeme a on tam vůbec netouží být, ale fotky jsou hezké....
Hana Rypáčková
Dobře jste udělali Naďo a v létě Blatné se příští rok musíme vidět...Toho psa jste tam vysadili?Taky ho tam cpeme a on tam vůbec netouží být, ale fotky jsou hezké....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.