Videoreportáž: Budějovické seniors defilé
Foto: Klub R51

Videoreportáž: Budějovické seniors defilé

18. 12. 2016

Takové bylo Budějovické Seniors defilé 2016 při příležitosti 30. setkání klubu R51 a my byly u toho.

Tento klub působí od roku 2013 a schází se každé první úterý v měsíci za účelem zábavy, zajímavostí, dovedností, cestování atd. Tento den zralé dámy předvedly modely a doplňky s úsměvem. Téměř pro 200 hostů bylo připraveno pohoštění, např, řezy s čokoládou a jahodami, slano-sýrovým závinem, minibagetkami obloženými,  zapečenými a šampaňským.

Portál i60 zastupovaly nám známé tváře Dagmar Bartušková a Mirka Jáchimová a bylo to báječné, podívejte se sami.

 

 

 

 

móda Modelky
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Vám všem přeji radost ze života.
Květoslava HOUDKOVÁ
Původní úmysl-mít výlet do Č.B.- mi zdraví letos nedovolilo. Ale akce/neakce -bude-li mi na jaře lépe- pojedu na 3 dny: Č.Krumlov-Č.Budějovice-Kaplice ( v Č.Budějov. už vím o levném ubytování).
Dagmar Bartušková
Velké díky paní Dáje Havlasové a do Budějc paní Evě Hejdukové a Monice Šteckové. Moc ráda jsem předváděla modely právě v tomto městě, kde jsem strávila nějaký ten čas. Skvělí organizátoři, úžasná atmosféra, bezva modelky i obecenstvo. Moc jsem si to užila. Jitko, povedlo se. Díky!
Hana Lancová
Velmi pěkná akce. Gratuluji. :-)))
Jana Šenbergerová
Díky! Tak jsem se s malým zpožděním aspoň virtuálně také zúčastnila.
Marie Seitlová
Jitko díky, je to moc hezké.
Alena Vávrová
Jitko, bezva!!
Eva Balúchová
Jitko,moc děkuji za videoreportáž.Je vidět,že v Budějovicích se umí bavit a Ája s Mirkou předváděly jak profesionální modelky.Ale i ostatní byly výborné.
Alena Tollarová
Jsem moc ráda, že se k nám reportáž dostala. Sice s prodlevou, ale zato stojí za to! Je důkazem, že dobře oblečené štramandy v tom nejlepším slova smyslu mohou být jakéhokoliv věku i proporcí. Tleskám.
Zuzana Pivcová
O Budějovicích nebylo dlouho slyšet, o to jsem teď raději, že se celá akce tak povedla. Už proto, že je to město, kde jsem strávila při studiu a v práci 15 let. Moc se mi líbily všechny ženy různého věku a proporcí. Našim holkám bych samozřejmě fandila nejvíc. Díky, Jitko!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.