Vánoční koncert sboru Cantus Amici
FOTO: autorka

Vánoční koncert sboru Cantus Amici

20. 12. 2016

Ráda bych vás pozvala na Vánoční koncert sboru Cantus Amici ve čtvrtek 22.12. od 18:00 v kostele Sv. Anežky České na Spořilově. Je to amatérský sbor lidí, kteří rádi a dobře zpívají. Vystupují bez nároku na odměnu, finanční příspěvky jsou pouze pro kostel, ve kterém se koncert koná.

Přijďte se proto, kdo můžete, na chvíli zastavit v tom předvánočním shonu a poslechnout si krásnou hudbu. přiložené fotografie jsou z předloňského koncertu na Proseku.

koncert
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Bohužel změna - koncert začíná až v 19:00.
Zdenka Jírová
Mám ráda amatérské sbory nadšenců, sama jsem v podobném několik let zpívala. Dnes si alespoň chodím na jejich koncerty zavzpomínat.
Alena Vávrová
Na adventním koncertě jsem byla tady u nás v kostele sv. Jiljí pod hradem Bezděz a takových koncertů jsem před lety zažila mnoho i jako účinkující a moc ráda na to vzpomínám.
Hana Rypáčková
Dnes máme koncert v divadelním sále, ale ty kostelní jsou nádherné, mají atmosféru...
Zuzana Pivcová
Obdobný sbor jsem zažila v Komunitním centru Matky Terezy v Hájích. Na Spořilov to nemám daleko, ale ve čtvrtek budu také jinde. Škoda.
Alena Tollarová
Pozvánka zní dobře, ale já budu 22.12. v 18 hodin sedět u nás v kostele Narození Panny Marie a poslouchat Českou mši vánoční. Zpívat bude Pěvecký sbor Úštěk.
Eva Krausová
Jitko, být z Prahy, ráda bych do kostela zavítala. Ostatně na Vašem profilu mne zaujalo, že Vás zajímá theravadový buddhismus, musím si zjistit o co jde, k buddhismu mám blízko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...