Oceňujeme zážitky roku 2016
Ilustrační foto: pixabay.com

Oceňujeme zážitky roku 2016

1. 1. 2017

Také poslední soutěž roku 2016 se povedla. Na portále i60 se sešlo tolik krásných zážitků, že jsme měli v redakci velký problém vybrat ty nejzdařilejší. Jako vždy bychom nejraději ocenili všechny autory, kteří si dali tu práci a popsali svůj nejsilnější zážitek uplynulého roku. Nakonec jsme se rozhodli ocenit tyto dva soutěžní příspěvky:

Anna Potůčková - Výhra pro virtuální kamarádku
Hana Práglová - Můj rodný dům

Příspěvek paní Potůčkové ukazuje, že i v dnešním světě si mohou lidé vzájemně pomoci, a to i přesto, že se znají jen po internetu. Soutěžní příspěvěk paní Práglové nás zase zaujal svým jednoduchým tématem, jakým bylo vybudování toalety v rodném domě. Ovšem i takový "obyčejný" příběh může být zážitkem roku. Oba soutěžní příspěvky měly také nejvíce čtenářských komentářů, což naše rozhodnutí potvrdilo. Autorkám tedy posíláme kromě gratulací flashdisky a všem soutěžícím děkujeme za krásné zážitky!

 

Další výherci

Jak jste si všimli, ani přes vánoční svátky se nezastavil vědomostní kvíz. Dnes náš losovací program vybral jako vítěze pana Vlastimila Kupsu. A uzavřeli jsme také poslední produktovou soutěž roku 2016, kde bylo možné soutěžit o kosmetiku Dermacol. Vylosovány byly tyto dámy: Naděžda Špásová, Marie Ženatová a Jana Šenbergerová. Gratulujeme!

Ti, co dnes nevyhráli, nemusí být smutní. Také v letošním roce budeme pro naše čtenáře připravovat celou řadu soutěží - kromě těch tradičních jako jsou kvíz, fotosoutěže či tipovačka - přibudou i nové soutěže, ale i další novinky, o kterých vás budeme již brzy informovat.

Takže ještě jednou přejeme všem našim příznivcům krásný rok 2017! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž Zážitek roku 2016
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
gratuluji všem vítězům !!!
Jitka Hašková
Jsem ráda, že byly vybrány tyto příspěvky. Všem gratuluji.
Ladislav Vesecký
Velká gratulace vítězům.
Květuše Pinkasová
Blahopřeji dnešním výhercům ,všem oceněným , děkuji redakci a všem , kteří mi svým umem a vynaloženým časem zpestřuji můj svět . Květinka
Marie Ženatová
Všem výhercům ze srdce gratuluji a jsem moc ráda, že jsem i já patřila mezi vylosované, moc redakci děkuji, už jsem nevyhrála skutečně nic moc a moc let, takže si to nyní úplně vychutnávám...
Helena Votíková
Gratuluji všem výhercům. :-)
Anna Čípová
Všem výhercům gratuluji a redakci děkuji za vypsání soutěže.
Zdenka Jírová
Všem výhercům 3x hurá!!
Naděžda Špásová
Gratuluji Aničce a Hance, oba příspěvky si to zaslouží. A gratuluji panu Kupsovi, Marii Ž., Janě Š. a dovolíte-li i sobě. Přípravků na krásu není nikdy dost. Vážená redakce děkuji.
Alena Tollarová
Blahopřeji všem dnešním výhercům, děkuji redakci za to, jak se stará, abychom nezakrněli a těším se na další soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...