Plánujeme dovolenou v roce 2017
Horní bečva. FOTO: web senior klubu Bohumín

Plánujeme dovolenou v roce 2017

15. 1. 2017

Rok s rokem se před časem rozloučil. Je na čase trošku málo plánovat, jak tento letošní co nejzajímavěji prožít. Plánujeme v červenci týdenní pobyt v Blatné. Jedeme autobusem, který se nám podařil naplnit našimi členy a jejich rodinnými příslušníky.

V srpnu jsme se rozhodli, že pojedeme do zahraničí. Tentokrát vyhrálo v termínu 5.-13.8. Švýcarsko. My v tom už máme jasno.

V září, měsíci, kdy už máme právo se po prázdninách věnovat i vlastním zábavám, jedeme do Be6skyd na Retro tábor. V termínu 3.- 9.9. budeme moci prožít v malebné obci Horní Bečva. Hlásí se mi lidé z celé republiky, místa je ale ještě dost. 

Nebudu tady všechno vypisovat. Veškeré informace se můžete dočíst na webových stránkách našeho senior klubu zde.

Bližší informace vám ráda dle zájmu sdělím.

Přeji všem příjemné rozhodování. Budeme rádi, když se s příjemnými lidmi opět někde setkáme!

 

 

 

cestování dovolená
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Nemohu už moc plánovat. Jedu na prázdninové Švýcarsko, budu mít doma zastání od dcery učitelky. Do Blatné se snadno za vámi podívám. Kde jste ubytovaní? Máte termín?
Jarmila Komberec Jakubcová
Evi B. ani já jsem nikdy na táboře nebyla jako děcko a tak si to vyzkouším jako seniorka. Všechno je jednou poprvé. Už na to budeme dvě. Jsem už přihlášena a i když je to daleko těším se. Možná víc než na zahraniční zájezdy.
Eva Balúchová
Ještě nikdy jsem nebyla na táboře.Tak myslím,že je nejvyšší čas.Ráda si to v září vyzkouším o co jsem v mládí přišla :-)
Naděžda Špásová
Hani, je dobře, že se tomu někdo věnuje. Já jezdím do Blatné na dovolenou už 12 let a letos tam budeme na přelomu července a srpna. Tím pro mě padá i Švýcarsko. A to další zatím nevím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.