Módní přehlídka na Písecké bráně v TV Pozdní sběr
FOTO: Miluše Převrátilová

Módní přehlídka na Písecké bráně v TV Pozdní sběr

17. 1. 2017

Ještě jednou se vrátíme na Píseckou bránu, kde proběhla na podzim módní přehlídka našeho projektu i60 Senor Fashion. Tentokrát se modelky představí prostřednictvím reportáže členek Filmové dílny pro seniory Invenura ve spolupráci s centrem Elpida.

 

 

O této módní přehlídce si můžete přečíst na tomto místě.

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Melicharová
Nebyla jsem tam
Hana Lancová
Velmi pěkný obsah i forma videa. Byla jsem také u toho, tak jsem si hezky zavzpomínala. Tleskám a za Zlín čestně prohlašuji, že pokračujeme za všech okolností. :-)))
Jana Šenbergerová
Pěkné ohlédnutí za loňským rokem.
Eva Balúchová
Vůbec jsem to nemyslela jako kritiku tu prosvítající podprsenku a Hana určitě taky né.Prostě nám tam padly oči.Paní byla velmi šikovná,vkusně oblečená a pěkně mluvila.A paní Elen bych chtěla říct,že jsem nehodnotila organizaci,zvládáte to skvěle.Myslela jsem jenom,že by si i jiné dámy chtěly vyzkoušet chůzi na mole.
Elen Zajíčková
Chci moc poděkovat našemu filmovému štábu, paní Vlastě Křečkové a paní Nadii Mrňousové z Filmové dílny. Jsem opravdu moc ráda, že se spolupráce povedla a naše filmařky zaznamenaly tu senzační partu lidí, i krásné modely a daly nám , zůčastněným, šanci si tu bezvadnou atmosféru zase po čase připomenou a prožít. Utvrdila jsem se opět , že naše čtenářské "publikum " je velmi náročné a neunikne mu nic. Ale, že detail s prosvítající podprsenkoun podnítí debatu, to mě zaskočilo. Ano, je to chyba , ale stala se nedopatřením, když modelka už převlečená do bílého prádla kvůli bílému modelu, který měla předvádět, reagovala na výzvu k nácviku choreografie a v rychlosti navlékla svůj civilní prosvítající svetřík. Modelky netušily, že budou taky v ten moment focena. Jinak ubezpečuji, že modelka měla pod svetříkem původně tělovou podprsenku. No, je vidět, že chybička se může vloudit a stále se učíme. Přehlédnutý detial se stal nakonec tématem . Paní Evě jen tolik, že uspořádat modní přehlídku není jen otázka chtění. Jak my bychom chtěly! Získat organizaci, co dá prostor, dále sponzory ale hlavně butik, který půjčí oblečení, není jen tak. Tady v Praze nečekají butiky na reklamu od nás. Bohužel! Myslím, že je to k jejich škodě. Věřím, že se to změní. Vítáme každý nápad, návrh případně zájemce o naše modelky a přehlídky. Taky redakce musí rozhodnout jak to bude dál s modelkama. Uvítáme podněty, a návrhy , jsou podnětem k zamyšlení a můžou být inspirací.
Dagmar Bartušková
Díky moc za video. Povedlo se. Byla to velmi zdařilá akce, s výbornou partou lidí. K té prosvítající podprsence jen tolik - dotyčná modelka se nestačila převléct, takže byla v tu chvili jako jediná civil. V žádném případě to nebyl rukopis pí Eleny Zajičkové.
Eva Balúchová
Taky mě zaujala prosvítající podprsenka,taky se mě reportáž líbila a taky mě zaujalo,že Elen říkala,že se už přihlásilo víc jak 600 žen,které by se chtěly zúčastnit přehlídek.Myslím,že je z čeho vybírat,tak jim prosím dejte šanci.
Zuzana Pivcová
Je to sympatická reportáž.
Jaroslava Handlová
Reportáž má spád, pěkná. Rovněž pěkné jsou všechny zúčastněné.
Miluše Převrátilová
Povedlo se, bezvadné :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.