Žena jako inspirace: Diane Keaton
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Diane Keaton

14. 1. 2017
U této herečky zahraniční časopisy velmi často používají slogan: Žena, která umí stárnout s grácií. A my dodáváme: Žena, která působí stále mladistvě. A právě v tom je zajímavá. U mnoha žen, které se i ve vyšším věku snaží oblékat a upravovat tak, aby vypadaly co možno nejmladší, totiž hrozí, že se s nich stanou diblíci, na kterých je snaha zakrýt stárnutí tak nějak vidět na první pohled. Pak existuje skupina žen, u kterých nikoho něco takového nenapadne. A právě mezi ně patří Diane.
 
Odhlédněme teď od toho, že je to skvělá herečka, což dokázala v mnoha divadelních i filmových rolích. Je v nich výborná, ať už jako mladá žena v legendárním filmu Kmotr nebo jako zralá dáma ve filmu Lepší pozdě než později. Právě v tomto filmu z roku 2003 vypadá snad lépe než ve snímcích, kdy byla mladinká.
 
Teď v lednu je jí jednasedmdesát let. A díky tomu, jak vypadá, může být inspirací pro spoustu dalších žen. Protože má stále podobný jednoduchý účes, minimum kosmetických úprav, aspoň zdá se. Pokud jsou, jsou nenápadné a vrásky rozhodně nezastírá. Nosí brýle, protože ví, že se za ně není nutno stydět a také, že když se vyberou takové, které sluší, je v nich žena zatraceně šik.
 
Zkrátka, Diane je kočka a tady je několik snímků, které mohou být inspirací při přemýšlení, jaký styl sluší sedmdesátnicím.
Inspirace pro ženy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Pravečková
Úžasně ji sluší bílá, smetanová a světlé barvy, např. ve filmu Lepší pozdě nežli-li později http://www.csfd.cz/film/136186-lepsi-pozde-nezli-pozdeji/prehled/
Zdenka Jírová
Takový názor se mi líbí.
Naděžda Špásová
Diane Keaton mám moc ráda. Je to vynikající herečka. Teď je skvělá v Mladém papeži na HBO.
ivana kosťunová
S postupujícím věkem hledám u starších hereček inspiraci jak stárnout s grácií. Jsem ráda, že nám je redakce představuje . Jedno mají všechny společné - je to pozitivní vnímání světa. Kdo by potom řešil nějaké vrásky.
Eva Krausová
Jsou mi sice bližší ještě jiné herečky, než je Diane Keaton, jako Helen Mirren ap., ale H.M. je na snímcích skvělá, plná života a brýle? Já sama si bez nich už připadám divně, nejsem to já... Mám i dioptrické sluneční a dříve jsem dokonce měla i speciální na cyklistiku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.