Tvoření pro seniory ve Zlíně
FOTO: Moje dílna

Tvoření pro seniory ve Zlíně

28. 1. 2017

Moje dílna, z.s. je vysněný projekt pojící kreativní dílnu a malou domácí kavárnu. Naším cílem je, abyste se u nás cítili jako doma a odcházeli s úsměvem na rtech :).

Moji dílnu dělíme na kavárničku, útulné nekuřácké prostředí, kde si můžete vychutnat dobrou kávu, přírodní mošty, domácí limonády a sladkosti. Můžete si u nás jen tak posedět, nebo odpočinkový čas využít k tvoření.

Nově jsme připravili kurzy pro seniory za zvýhodněné ceny. Jedná se o kurz kresby, malby a kombinovaných rukodělných technik.

Nový letní semestr začne v 6. týdnu (v týdnu od 6.února 2017) a skončí ve 26.týdnu roku 2017. Semestrální kurzy poběží 21 týdnů a nebudou se konat ve státní svátky a v době školních prázdnin.

Rozvrh, ceník a přihlášky najdete na webu www.mojedilna.eu.

Telefon: +420 604 388 685.

Budeme se těšit,

Moje dílna, z.s.

hobby
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Mně by se to také líbilo, něco tvořit, popíjet kávičku a debatit . Ať se vám to daří!
Zuzana Pivcová
Je to taková jiná nabídka, než komerční inzerce. Pro mě však příliš z ruky a navíc jsem nešikovná. Ale věřím, že ještě není všem dnům konec. (viz ukulele):-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Takovou dílničku bych i u nás určitě uvítala. Ale tady se dokážou sejít jen drbny - a mezi tyto já nelezu (aspoň, že doma mám Filipa a informace o tvořivosti si najdu.)
ivana kosťunová
Velmi mě zaujal kurs Kombinované techniky. Sice to je pro mě trochu z ruky, ale oceňuji výborný nápad, a možná že po zveřejnění tohoto článku se najde i v místě mého bydliště něco podobného.
Redakce i60
Odkaz byl špatně zadán, už jsme opravili. Díky za upozornění.
Elena Valeriánová
Rozklikla jsem ze zvědavosti internetový odkaz a vyskočila na mě tabulka WEBHOSTING JE AKTIVNÍ a dál jsem se nedostala. Tak nevím, v čem je zakopaný pes a nebo, co tím chtěl básník říct. Jinak taková kavárnička s dilničkou by se mi líbila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.