Poznáte toto nádraží?
FOTO: autorka

Poznáte toto nádraží?

18. 2. 2017

Nádražíčko, na první pohled nevábné zdá se, ale na druhý pohled ležící v krajině krásné lesnaté, vstupní branou je k zimním i letním radovánkám. Pod vrcholem třetím nejvyšším v pohoří stojí a k výstupu na vrchol výchozím je bodem.

Z rozhledny otvírá se nám úchvatný pohled od blízkého okolí až po daleký obzor, lesnaté pahorky se střídají s modrými ostrůvky rybníků a barevnými loukami, lesy září zelenou barvou několika odstínů a obcházejíc kruhovým výhledem, objevují se stále nové a půvabné scenerie. Za jasného počasí vidět je celý obzor od Krušných hor až po Krkonoše. Obnovená restaurace celoroční provoz zajišťuje. Nádraží…

Fotohádanky nádraží
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
https://www.i60.cz/clanek/detail/1149/cestou-necestou-za-jednou-vzpominkou-ii
Alena Vávrová
Danuško, dík, hned naskočily vzpomínky na náš nezapomenutelný vandr!!!♥♥♥ Navzdory tomu, že je toto nádraží takové nijaké a věkem zašlé, je to i důležitý železniční uzel.
Naděžda Špásová
Pokud je to Jedlová, tak tam jsem taky nikdy nebyla. Asi budu muset tipování nechat na cestovatelích.
Anna Potůčková
Já sama tu nikdy nebyla, tudíž jsem ani poznat nemohla. Ale dle fotek na netu je to ta Jedlová - na té modré cedulce je pak napsán název http://www.fotodoprava.com/sasko02_foto3.htm
Jana Šenbergerová
Byla jsem jedinkrát na Jedlové na rozhledně i na tomto nádraží, takže paní Zajíčková se zřejmě trefila. Je tam opravdu moc krásně, přestože jsme odtamtud šli, ani už nevím kam, několik hodin v dešti.
Věra Zajíčková
Že by Jedlová?
Naděžda Špásová
Oprava - jistá
Elena Valeriánová
Líbí se mi popis, ale neznám. Počkám si na výsledek.
Naděžda Špásová
Abych pravdu řekla, tak mě ta Moldava v Krušných horách taky napadla. Kdysi jsem tam bývala a přišlo mi to povědomé. Ale jístá si rozhodně nejsem.
Eva Krausová
Že by směr Moldava...?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.