Moje ohlédnutí za fotografií, vzniklou před 6 lety
FOTO: archiv autorky

Moje ohlédnutí za fotografií, vzniklou před 6 lety

11. 3. 2017

Dnes jsem na facebooku objevila tuto fotografii. Čas se pojednou zastavil a já se vrátila do roku 2011. Byl to nejtěžší rok mého života. Ze začátku jsem moc nevěřila, že to zvládnu. Umřít se mi opravdu nechtělo. Poté jsem si přečetla komentáře přátel a přestala brečet. Dnes děkuji životu za lekci. Hodně věcí se změnilo. Konečně jsem si uvědomila, na čem záleží. Musím jít dál, žít a hlavně mít se ráda. Předtím jsem to neuměla.

Dnes jedu na půl plynu. Žiju tak, abych dokázala těšit ze života a být oporou své rodině a svým blízkým. Velmi ráda maluji a vyrábím hezké věci. Práce? Svoje povolání miluji. Co na tom, že jsem ve škole jen 8 hodin týdně. Ráda bych si ještě alespoň párkrát takové ohlédnutí zopakovala.

PS: Je dobře, že se ta fotografie na facebooku objevila. Připomněla mi, že se mám mít pořád ráda a nemůžu vstřebávat všechny bolesti světa. 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Milá Olgo, nahodně jsem zabloudila na váš článek, co člověk ,to vlastní originální příběh, fotka mě upoutala, myslela jsem si, že se jedná o fotografku, sluší Vám to na ní. Život si s námi vselijak hraje a my musíme hrát s ním. Hodně zdraví a pohody přeji.
Olga Fišarová
Milý Libore,díky moc za povzbudivá slova. Potěšilo mne to. Měla jsem delší složité období,ale už je pryč. Jsem tady a ráda se připojím. hezký večer
Libor Farský
Olinko, nějak jste se odmlčela a to je velká škoda. nemohla byste občas přidat pár svých malůvek do své galerie a upozornit na ně zde na chatu s názvem "Hobby"?
Marie Seitlová
Paní Olgo, jste bojovnice, přeji hodně zdravíčka. Zjistila jsem, že jste z Olomouce, přijďte mezi nás 21.3. - Sraz i60.
Helena Lepková
Moje kamarádka má za sebou dva koktejly. Držím palce všem, které to mají za sebou i těm, které toto "šátkování" aktuálně řeší.
Zdena Proboštová
Hlavně, že nám to sluší. Taky jsem takhle vázala šátky, ale povětšinou barevnější a někdy roztodivné kokrhele :-))))
Naděžda Špásová
Olgo, můj rok byl 2009. Přežila jsem, ale se strachem se srovnávám dodnes. Přesto to jde a nestěžuji si.
Lidmila Nejedlá
Přeji hodně hezkých ohlédnutí a dobré zdraví.
Elena Valeriánová
Teď si čtu, co jsem to napsala​, bože! Mělo tam být "Paní Olgo, ani nevite ...." Omlouvám se, zradil mě můj přítel tablet. :-)
Zuzana Pivcová
Věřím, že díky tomu, jak jste své onemocnění pojala a pochopila svůj další život, budete se z něj radovat ještě dlouho. Srdečně Vám to přeji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...