Velikonoční
Foto: autorka

Velikonoční

10. 4. 2017

Velikonoční výstava jako každoročně v obci Dzbel ukázala, že šikovné ruce ani letos nezahálely. Nafotila jsem skoro vše, co bylo k vidění, a tak zvu na prohlídku aspoň ve fotografii  i vás.

výstavy
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Herzig
Tak tahle výstava, kterou jste paní Růženko alespoň tímto způsobem přiblížila ostatním už mi poněkolikáte dokazuje, že o naše tradice je přece jen dobře postraráno a podmínky jejich zachování jsou příznivé. Ještě předloni jsem se aktivně, coby tvůrce účastnil na výstavě v Lysé n./L. s názvem : Šikovné ruce našich seniorů. Tato výstava, jež bude mít už letos asi 17.ročník je také přehlídkou umu a snahy seniorů ve všech možných oborech činnosti dokázat, že svedou i v pokročilém věku něco moc pěkného. Tímto chci vyzdvihnout človíčky, kteří ostatní veřejnost informují o dění v oblasti, kterou zde popisuji. Takže - mnoho zdaru při Vašich aktivitách. Olda Herzig - Ostrava .
Alena Tollarová
Obdivuji všechny šikovné ruce, které dokážou takovou krásu vyrobit. U nás Galerie Kraslic v Libotenicích (viz můj profil) má letos výstavní pauzu.
Naděžda Špásová
Růženko, to jsou tak krásné obrázky a výrobky. Jeden hezčí než druhý. *****
Jana Slavíková
Letos jsem vrtaných vyrobila 85. Něco jsem prodala, většinu rozdala, dnes jsem nesla po dvou kouscích vstřícné doktorce a sestřičce, zítra vezu spolužačkám do Prahy. A už šetřím skořápky na příští rok. Fotky loňských mám na profilu.
Zdenka Jírová
Tím jsem chtěla říci, že Vaše obrázky jsou velmi krásné a způsobují dobrou náladu.
Zdenka Jírová
U nás v domě bydlí paní, která krásně háčkuje ozdoby na stromeček o Vánocích a nyní se již 2.týden těšíme z výstavky háčkovaných vajíček. Jsou přesně taková, jako na 1. obrázku paní Antlové, ještě je vylepšuje tak, že některá jsou otevřená a v nich je minikuřátko nebo kvítek. Je to moc pěkné a navíc - váza s mladými větvičkami, na kterých jsou vajíčka navěšena, stojí ve vstupní hale našeho 7.patrového paneláku a nikdo nic nevzal. Jsem ráda, že bydlím ve slušném domě.
Jana Šenbergerová
Lidé jsou neuvěřitelně vynalézaví a šikovní. Moc se mi líbí slamou zdobené kraslice.
Marie Seitlová
Růženko tak to je nádhera, dík, že jsi to nafotila a tu krásu nám ukázala.
Helenka Vambleki
Nádhera a taky tipuju Růženku na věnečky z papírových tribiček - tak snad prozradí :-)
ivana kosťunová
Krása-můj obdiv mají všechny autorky tak krásných kraslic

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.