Krásná Šumava
FOTO: autorka

Krásná Šumava

4. 5. 2017

Vůbec poprvé se někde registruji...

Učarovala mi Šumava. Mám to sice daleko, znám dobře Orlické hory a Krkonoše - je zde taky krásně. Šumava mne lákala již dlouho, ale letos jsem se tam poprvé podívala.

Začala jsem od Lipna - bydleli jsme ve Stožci. Krásné počasí, a tak Trojstoličník, Trojmezí, Plechý a Plešné jezero bylo naše.

Soumarský most, Teplá i Studená Vltava a Soumarské rašeliniště také velice pěkné. A co víc - byli jsme tu v dubnu a to je zde málo turistů a domorodci byli ochotni si s námi po večerech povídat. A to bylo opravdu k nezaplacení. Vyprávěli nám o místech, kde jsme chodili a kde oni jako děti běhali. Jak bych se sem neměla chtít vrátit? Miluju hory, ale Šumava mě láká víc a víc.

Tak snad někdy příště, zase dám vědět.

cestování hory
Autor: Blanka Stará
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana koplova
Šumavu milujeme z celého srdce! V tomto roce jsme jeli do chatek dle doporučení na emimino a to do http://www.nadrybnikem.eu/ . Zůstali jsme velice spokojení:))
Lenka Hudečková
Ano, i my milujeme Šumavu a Vydru a ....všechno....
Jiří Hudeček
Ano, Šumava je drsná, ale krásná a my se sem moc rádi vracíme. Musíme projít kousek každý rok. Soumarský most máme také za sebou, ale i Chalupskou slať, Lenoru, Rozhlednu Boubín, Čeňkovu Pilu, Modravu a Kvildu, vlčí výběh u Srní atd. Už se na ten krásný kout naší překrásné země moc těšíme...
Irena M.
ráda bych se na Šumavu také vypravila, snad to vyjde...
Ilona Erika Kolář
V Turnerově chatě mají mainské kočky, které chodí mezi hosty a různě se povalují lavicích. Napočítala jsem jich asi osm. A mají tam také vydrýska. Moc se mi líbilo, že je tam cedule, že kočky patří k restauraci a návštěvníci to musí respektovat.
Hana Rypáčková
To mám radost,je to moje láska.
Eva Mužíková
Šumavu neznám, proto mám radost z pozvání Hanky R. na pobyt v Turnerově chatě na břehu řeky Vydry. Podle fotek je to nádherný kout, moc se na tuto akci a samozřejmě na Hanku a Vendíka s Bertíkem těšíme.
Ilona Erika Kolář
Šumavu znám velice dobře, je to moje srdeční záležitost. Jen to Lipno je moc přelidněné. Raději Modrava, Kvilda, Borová Lada, Bučina, . . .
Naděžda Špásová
Šumavu jako takovou moc neznám. Kdysi jsem pobývala ve Vimperku a jezdilo se točit na blata. Ale to bylo pracovní, takže zádné výlety. Pak jsem byla na Lipně, ale zase jen krátce. Chystáme se na prozkoumání, ale musíme jen tam, kde můžeme mít pejsky. Škoda, že není nějaká fotečka. Důležité je, že jste si to určitě hezky užili a to je dobře.
Jarmila Komberec Jakubcová
Vzhledem k tomu, že pocházím z Klatov je mi Šumava velmi blízká. Nejraději mám okolí Modravy a Kvildy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...