Škvarky v sádle a vepřovka
Ilustrační foto: pixabay.com

Škvarky v sádle a vepřovka

30. 6. 2017

Tak jsem neodolal a objednal jsem si tu Vepřovku z Pochvalova. A nejen to, uviděl jsem, že mají i škvarky v sádle, a hned jsem si vzpomněl, jak mi je moje babička mazala na chleba. Je to už dávno. Objednal jsem i škvarky. Včera mi přišel balíček od statkářů, co mají i výrobu ze svých prasat. Zvědavě jsem si otevřel nejdřív vepřovku, protože na pohled byla nádherná. V ústech jsem pocítil nečekaně blažený pocit a nedalo mi to a načal jsem i škvarky v sádle. Nezlobte se, ale vrátil jsem se do svých dětských let a viděl světnici naší babičky a chleba na stole. Děkuji Vám, že jsem se díky i60.cz mohl vrátit do mladých let, protože jen tak na takovéhle skvosty nenarazíte. Ještě jsem u toho statku Pochvalov ověřil, že jsou opravdu výrobci, a mile mi pán vyprávěl, jak je těžké dneska hospodařit.
www.domaci-veprovka.cz,  tam mají ty skvosty.

Autor: David Švarc
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Statek Pochvalov
Dobrý den vážení čtenáři. Jsme velmi rádi, že se nás dotazujete na naše výrobky. Rádi bychom Vás ujistili, že patříme mezi nepatrné procento zbytku chovatelů prasat a vlastní výrobou z vlastních vepřů bojujeme o přežití. V dnešní době se nehraje na kvalitu,ale na zisk! My jdeme opačným směrem. Děkujeme za písemné reference a dotazy od současných nebo budoucích zákazníků. Přejeme Vám pevné zdraví. Šprincovi, Rodinný statek Pochvalov
Jan Krones
Není to skrytá reklama. Je zcela zjevná a je to dobře! Pan Švarc se na íčku dověděl, že existují fajnové vepřovky, zkusil a podal zprávu. Věřím mu.
ivana kosťunová
není to skrytá reklama ?
Blanka Macháčková
Děkuji za radu a odkaz.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...