Několik vět, co je to samota
Ilustrační foto: pixabay.com

Několik vět, co je to samota

27. 5. 2017

Počiny osudu jsou vrtkavé, mě osud přímo přibil k zemi tím, že můj muž zemřel v plné síle a plný plánů, při dopravní nehodě. Nemá cenu zde vypisovat, kdo, co, jak....zkrátka jsem už 9 let sama a nezvyknu si na jeho nepřítomnost nikdy.

Kdyby se chtěl někdo dostat do mé blízkosti a zvát mě na normální rande, stačí mi pohovor necelou hodinku a vím, že ten pán se se mnou sešel naposledy...co je dnes v trendu, jsou - a musím to tak nazvat - prachy. Snad nikomu z pánů nedojde, co by zajímalo mě, ale dotazy na moje finanční možnosti jsou vždy na prvním místě....a přitom mně je úplně jedno, co ten člověk má, já hledám, co jsem měla, život v pohodě, na všem domluva, co jsme vydělali, později důchod byl samozřejmě pro oba, peníze se neutrácely za blbosti, vždy muselo být něco odloženo, aby bylo kam sáhnout, kdyby to bylo potřeba!

Tato doba lidi moc, moc změnila, kde je úcta ke všemu, co bylo prací získáno, nenapadlo nikoho nic ničit, nebylo tolik přetvářky a závisti. Někdy mám dojem, že se do této doby vůbec nehodím...a pak si hledejte pána = přítele, který by měl smysl pro tyto hodnoty....a čas nám letí, neskutečně rychle, rok ufrnkne jako nic a kde najít člověka, co by se mnou šel už nedlouhou cestu, na dobu, co nám zbývá?

Nejsem zapšklá baba, mám ráda přírodu, legraci, zábavu = myslím tím tanec, třeba plesy, výšlapy do přírody, chodím na houby....a jak někdo moudrý řekl, kochám se tím, co příroda stvořila, neb je věčná, na rozdíl od nás, vždyť jsme tu jen jako na procházce a nic netrvá věčně...a já si to čím dál, tím víc uvědomuji, jak čas letí. Nevím, jestli se najde jen jeden jediný chlap, co by mu moje psaní nebylo proti mysli...když nebude, napiš.....i náhody jsou možné!

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jak už bylo níže napsáno, ztráta blízkého člověka je vždycky bolestivá a čas sice pomůže , ale nezahojí. Asi by bylo, Stanislavo, dobré se zkusit odpoutat od minulosti. Zkusit si někam vyjet, třeba se kouknout na Seznamku íčka. Nevím, zda už jste něco podnikla stran seznamování, asi ano, ale nesmíte se nechat odradit hlupákama, ti jsou všude. Přeju vám, aby se vám podařilo tu spřízněnou duši brzy najít.
Eva Krausová
Stanislavo, co přijít má, přijde... Třeba i ta láska zas. Láska je pro mne ale i příroda, má fenka Meginka, život sám. Život příliš utíká, než abychom na něco stále jen čekali. Takže raději prožívejte okamžiky toho, co máte. On dar už je zažít vycházející slunce, vidět modré nebe, hvězdy, slyšet cvrlikat ptáčky, obejmou stromy.
Dagmar Bartušková
Paní Johanová, jak zde píše Elena, nehledejte to, co už je pryč. A hlavně nesrovnávat! Osamocení pánové v pozdějším věku vyhledávají - až na pár výjimek, především baba-hotely. O tom už jste se prp. přesvědčila. K té přetvářce a závisti - ta byla za každého režimu, jen jste s ní asi tolik nepřišla do styku. Mohla bych vyprávět... Je spousta žen, které by se rády svých protějšků zbavily, takže není co závidět. Obklopte se přáteli a užívejte života.
Zuzana Pivcová
Milá paní Stáňo, Váš pocit si dovedu představit, protože my jsme se ráno rozloučili a víc jsme se neviděli. Můj partner také zemřel po autonehodě. To mi bylo necelých 39 let. Nikdy jsem se ale pak s nikým nesnažila seznámit. Nějaký inzerát a podobný způsob navázání vztahu jsem nezkusila. Pokud jsem někoho poznala, přišlo to spontánně, ale také odešlo. Nevylučuji, že prostřednictvím našeho portálu spřízněnou duši najdete. Je tu i rubrika Seznamka. Hodně štěstí.
Elena Valeriánová
Přeji Vám abyste našla spřízněnou duši a cesta před Vámi byla dlouhá. A hlavně hezká. Nehledejte však to, co už je pryč. Hledejte nový začátek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.