Fresh senior festival ve Ville Pellé
FOTO: http://www.festival.freshsenior.cz/

Fresh senior festival ve Ville Pellé

12. 6. 2017

Již tento čtvrtek, 15. června, se ve Ville Pellé uskuteční Fresh senior festival. Tento již 5. ročník festivalu na Praze 6 začne v 10 hodin a potrvá do 20 hodin.

Jeho hlavním cílem je propojení generací společnými zájmy, aktivitami i kulturními zážitky. Pomocí nápaditého a rozmanitého programu upozorňuje na fakt, že pozitivní přístup není limitován věkem. Program přinese koncerty hudebních skupin, jako jsou Jan Vančura a Plavci, Panelákoví fotři, Tata band nebo oceňovaný pěvecký sbor seniorů Cesmína. Vystoupí Žesťový kvintet ÚH AČR a těšit se můžete na hudebně divadelní vystoupení Čochtan a vodníci.

Přichystána je také nabídka širokého spektra volnočasových aktivit pro všechny věkové kategorie, odborné přednášky i originální tvůrčí dílny. Až do 16ti hodin bude probíhat soutěž o zajímavé ceny. Vstup na celý program je ZDARMA. Více informací na www.festival.freshsenior.cz.  

Po celou dobu festivalu bude možno využít služeb odborníků z oblasti sociálního a zdravotního poradenství. Letos poprvé bude pro zájemce připravena i IT poradna.  

Fresh senior festival je jedinečný svou otevřeností všem generacím a počítá s faktem, že životní styl ovlivňuje fyzické i psychické zdraví jedince a týká se nás již od útlého dětství. Naším záměrem je proto zajímavě a vkusně otevřít různé okruhy tohoto tématu.  

Fresh senior festival pořádá spolek Porte ve spolupráci s Hlavním městem Prahou, MČ Praha 6, produkční společností Taktum a Villou Pellé, pod záštitou starosty MČ Praha 6 Ondřeje Koláře a radního MHMP Radka Lacka.

naše tipy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Letos bez účasti i60?
Jana Šenbergerová
Haló, haló! Pražáci, kde jste? Pro mě je to daleko, tak doufám, že tam někdo zabrousíte a dáte nám vědět "vo co go", jak dnes říkají mladí. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.