Ohlédnutí za víkendem na Valašsku
Foto: autorka

Ohlédnutí za víkendem na Valašsku

18. 6. 2017

Už bylo všechno řečeno, ukázáno, a přesto se k setkání v Rožnově ještě vracím. Bylo to mé první setkání a cítila jsem se tam mezi svými přáteli zase šťastná  po delší době smutku. Nebydlela jsem v hotelu, musím cestovat se psem, zůstali jsme si. Proto nejsme na společné fotografii. Bylo mi mezi vámi moc, moc dobře.

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Krásný návrat k Rožnovu!
Helenka Vambleki
Žasla jsem na Fb a jen závidím, prezentace mi nějak nejdou
Anna Čípová
Hanko, ty jsi prostě borka. Jsem ráda, že jsem tě poznala a ještě jednou děkuji za toulky po loukách na Soláni a posezení v pivovaru. Tvoje prezentace Rožnova a jeho okolí je nádherná.
Lenka Hudečková
Hanko, krásně jsi nám ukázala vše pěkné na Valašsku :-)
Marie Ženatová
Díky moc za krásná vzpomínková videa...
Jaroslava Handlová
Pěkná připomínka radostných chvil. Hanko, mám tě také párkrát na snímcích i s Vendíkem, ale něco dám jen do běžné fotogalerie. S prezentací si nechám od Tebe poradit se správným výběrem hudby - v tom pokulhávám (s ohledem na autorská práva hudebních skladeb si s tím nevím rady), jinak si také s programem movie maker docela ráda pohrávám již asi 5 let, ale výsledky ukazuji jen známým - dosud jsem nezveřejňovala na You Tube. Chtěla bych to změnit, třeba s Tvoji pomocí to půjde?
Hana Rypáčková
Škoda Evi, že jste s Bertíkem nebyli se námi...Tak zase někdy jindy. Všem co chtějí s movie maker pracovat , pomůžu. A Radek to popsal. Tím, že se fotky jen mihnou, může se tam každá fotka...
Eva Mužíková
Hani, už jsi mne několikrát překvapila, ani tentokrát tomu není jinak. Tvé fotky jsou fotky profíka, vše podkreslené hudbou na míru, zkrátka UMÍŠ !!!!
Dagmar Bartušková
Hano, super! Jsem šťastná, že jsem se nechala i přes závrať od vás vyhecovat, a na rozhlednu jsem nakonec vylezla. Zpáteční sestup byl horší, ale jistila ho Olga, Elena a Honza. Díky jim za velkou pomoc. Překvapení na Soláni nemělo chybu. Díky za krásné připomenutí, vždyť nám tam všude bylo moc fajn. I Vendikovi. Haf, haf...
Zuzana Pivcová
Ráda vzpomínám na Tebe i na Vendíka, hned bych se jím zase nechala táhnout za vodítkem. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...