Zase pražská MHD
ilustrační foto: pixabay.com

Zase pražská MHD

5. 8. 2017

Slabší nátury ať raději dál nečtou, i na mě to bylo skoro až moc negativních vjemů!

Jel jsem metrem ze stanice Anděl. Proti sobě seděli mladí, učeň a učnice. Byli plní života a vášně. Ona mu začala rukou „plenit“ v poklopci. Za chvilku bylo „vše“ venku. Odpověď jejího úsilí byla za chvilku až na okenním skle. Pak tiše oba vystoupili, jako by se nic nestalo?

Přestoupil jsem do tramvaje. Nad kočárkem s dítětem se tiše líbal milenecký pár. Najednou on vykřikl: „Nejsem prase!“ a odběhl dále. Miminko se totiž pokakalo!

Drsnost pokračovala až u autobusu. Dobře oblečený starší muž chtěl do něj nastoupit. Byl opilý a měl nejistou chůzi. Autobusák to z něj vycítil, vstal a obrovským břichem ho vytlačil zpět na chodník. Opilce se to dotklo a hodil po řidiči svým mobilem. Ten se na chodníku rozlomil. Schylovalo se k lynčování, naštěstí už oba nepokračovali.

Pak jsme si popovídali o tomhle incidentu s hezkou slečnou, sedící na lavičce.

Popisuji jenom realisticky Prahu 21. století. Jednou možná bude vyhledávanou dokumentační literaturou dnešní doby?

P.S.

Ševelení vánku a šumění deště popisují jiní a lépe než já.

 

                          

 

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Kdyby se nic nedělo, neměl by Miloš o čem psát. Tak to berte tak, že se to určitě nestalo během jedné půlhodiny cestování z bodu A do bodu B, ale že to bude sbírka "příhod" třeba za čtvrt roku. Každopádně tomu věřím, lidi 21.století jsou divná rasa
Věra Ježková
Tramvají jezdím několikrát týdně, metrem občas. Žádné negativní příhody mne naštěstí nepotkávají. Pro mne by bylo nejhorší kromě havárie se zraněnými, kdyby metro zůstalo více než pár minut trčet pod Vltavou.
ivana kosťunová
Máte pravdu, proti některým filmům takzvaně ze současnosti je váš článek pouhý "čajíček" . Fotky mi nechybí.
Marcela Pivcová
Pane Nekvasile, shledávám, že neustále přitahujete extravagantní situace v hromadné dopravě (nebo možná ony přitahují Vás). Nechtěl byste pro zachování psychického zdraví chodit raději pěšky? A možná by bylo úplně nejlepší pro úzký okruh příznivců vydat sbírku Vašich humoristických povídek knižně. Takto by zůstala jako dokument ze současnosti zachována nejlépe.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pane Miloši a jak to dopadlo s Vámi a tou slečnou? Jinak jak píše Lidmilka fotky by byly super doplnění k článku (tedy pokud by vyloženě nešlo o pornografii).
Lidmila Nejedlá
Jeden by snad ani nevěřil...škoda, že ty příběhy nedokumentujete fotografiemi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.