Hledáme vášnivé pekařky a kuchařky, které připraví sladká jídla pro festival Dolce Vita
Ilustrační foto: pixabay.com

Hledáme vášnivé pekařky a kuchařky, které připraví sladká jídla pro festival Dolce Vita

11. 8. 2017

Je vaší vášní pečení či vaření sladkých jídel, která vám všichni chválí? Máte odvahu a chuť své kulinářské umění předvést i dalším milovníkům sladkých pokrmů? Pak vám nabízíme jedinečnou příležitost  - zúčastnit se festivalu Dolce Vita, zaměřeného nejen na sladkosti. 

Festival Dolce Vita se uskuteční na Smíchovské náplavce v Praze, a to 7.10.2017, kde můžete své výrobky prezentovat v rámci akce "Babičky pečou." Prostor pro prezentaci vašich dobrot vám bude poskytnut (v rámci sdíleného stánku pro 2 osoby) zdarma, na vás pak bude připravit dostatečné množství sladkostí a pokrmů. Doba konání této akce je od 10:00 do 19:00 hod a předpokládaná návštěvnost bude 5 - 6 tisíc lidí. Své dobroty budete moci prodávat či je nabízet za dobrovolný příspěvek, toto rozhodnutí záleží pouze na vás.

Více informací, nejen o Dolce Vita festivalu, naleznete na stránce http://foodevent.cz/nase-festivaly/

V případě vašeho zájmu být součástí festivalu Dolce Vita, kontaktujte organizátora akce, společnost Food Event na adrese marketa@foodevent.cz, a to do 10. září. V emailu uveďte kontakt na vás a také, co byste chtěli návštěvníkům této akce konkrétně nabídnout. Lze nabízet i více sladkých dobrot zároveň, fantazii se meze nekladou. Z celkového počtu zájemců bude vybráno 10 účastníků.  

Festival Dolce Vita nabídne návštěvníkům nepřeberné množství sladkostí, dezertů a také „slaných pokrmů ve sladkém kabátě“, jako jsou například glazovaná, grilovaná a barbecue masa a také různé druhy omáček od šípkové, perníkové až po švestkovou. Kromě klasických sladkostí a v poslední době velmi populárních vaflí, palačinek či makronek, se návštěvníci festivalu mohou těšit také na přehlídku čokolád a zmrzliny. K pití budou vedle skvělé kávy také ovocné šťávy, mošty či americké milk shaky. Pro milovníky vína pak bude připravena široká nabídka vín včetně slámových a portských vín nebo sherry.

 

Kde: Smíchovská náplavka, Praha 5
Kdy: 7.10.2017, od 10:00 do19:00 hod.
Vstupné: 50 Kč, děti do 12let a ZTP zdarma

jídlo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Něco pro ty , co mají rádi sladké. Patřím mezi ně také :-)
Marie Foltýnová
No,to bude něco,dobroty,na to jsem jako dělaná
Eva Balúchová
Už mám termín napsaný v diáři,doufám,že mě vyjde další výlet do Prahy.
Lidmila Nejedlá
Tam bude dobrot! Zaměřím se na ty české, poctivé, domácí dobroty.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.