Naučte se nakupovat výhodně na internetu
Ilustrační foto: kuponka.cz

Naučte se nakupovat výhodně na internetu

3. 9. 2017

Nakupování přes internet je mezi lidmi čím dál oblíbenější. Chválí si zejména větší sortiment – online si můžete objednat i to, co ve vašem okolí není k sehnání. Svou roli hrají i mnohdy nižší ceny a doprava až domů. Nový nábytek, oblečení, batoh dětem do školy, pánvičku či zahradní domek vám kolikrát donesou až dovnitř bytu či na zahradu a nemusíte si s ničím dělat starosti.Pokud rádi nakupujete na internetu, možná jste už někdy slyšeli o různých možnostech jak při těchto nákupech ušetřit. Mezi ty nejoblíbenější patří slevové kupony či slevové kódy. Využívat je může každý, je to naprosto jednoduché, přitom díky nim kolikrát ušetříte až desítky procent.

Použití slevového kuponu je snadné

Při nákupu online jste si možná už někdy všimli, že během vyplňování adresy a platebních údajů je tam také kolonka nazvaná „slevový kód“ či „slevový kupon“. Právě do tohoto políčka napíšete určitou kombinaci znaků a sleva je vaše. Někdy se jedná o čistě náhodné znaky (třeba „JK9D2L“), jindy jde o nějaký srozumitelnější kód (např. „LETO2017“).

Kde se slevové kódy berou?

Záleží na konkrétním e-shopu. Některé dávají slevové kupony jako odměnu za nákup, dárek k narozeninám zákazníka, výměnou za nasbírané věrnostní body apod. Ale je spousta obchodů, které je zveřejňují jen tak, zcela zdarma. A mezi takové patří i široké spektrum známých e-shopů, jako jsou Mall.cz, Dormeo, Pilulka.cz, Kasa.cz, 4Home a mnoho dalších. Snadno a zdarma tedy získáte slevy do lékárny, elektroobchodu, módního e-shopu nebo papírnictví. Stačí jen trochu hledat, nebo se rovnou vydat na jeden z největších portálů sdružujících slevové kupony – KUPONKA.cz.

Najděte si svůj kupon

Kupony lze najít různě po internetu. Určitě nějaké objevíte, pokud do vyhledávače zadáte dotaz ve tvaru název obchodu slevový kuponnázev obchodu slevový kód apod. Tohle hledání je však docela zdlouhavé a stejně vás pravděpodobně zavede na nějaký portál, který kupony shromažďuje. Takovým webem je i Kuponka.czWeb Kuponka.cz shromažďuje slevové kupony a slevové kódy do všech možných českých e-shopů. Stačí do velkého vyhledávacího okénka nahoře zadat název obchodu a hned se dozvíte, zda máte nárok na nějakou slevu. Obchody lze vyhledávat i podle kategorií, takže pokud chcete pořídit například sportovní vybavení, ale nemáte vybraný žádný e-shop, kde byste chtěli nakoupit, je možné podívat se, který má největší slevy.

Zkopírujte kód a vložte jej při nákupu

Dejte ale pozor, ne vždy musí být slevový kód platný. Pokud je na Kuponka.cz zašedlý a je u něj napsáno „Platnost kuponu již vypršela“, nedá se nic dělat, fungovat vám už nebude. Všechny kupony jsou časově omezené. Když narazíte na platný kupon a kliknete na „Zobrazit kupon“, budete přesměrováni do obchodu a na webu Kuponka.cz se vám zároveň zobrazí a zkopíruje kód, který musíte zadat, abyste slevu získali. Vložte jej při objednávání a sleva je vaše. Možná natrefíte i na nějaké slevy, u nichž bude poznamenáno, že jsou bez kuponu. V takovém případě žádný kód nepotřebujete a sleva bude zohledněna automaticky podle daných podmínek. Nakupovat na internetu za plné ceny je hloupé. Až budete příště něco shánět, vzpomeňte si na slevové kódy na Kuponka.cz.

 

logo.png

nákupy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Já jsem zrovna nakoupila se slevou na Kasa.cz, ale byla to náhoda, že jsem zrovna trefila půl den, kdy slevu nabízeli. Na kuponku se podívám.
Danuše Onderková
Na internetu nakupuji celkem často. Nakupuji přes slevové portály, ale i v klasických e-shopech. Tam nakupuji přes vratné peníze a nějaké procento se mi vždy vrátí. Dlouho jsem tomu nevěřila, ale vyzkoušela jsem to a opravdu jsem peníze dostala zpět. Vždyť i 200 korun nebo i více nenajdu na ulici.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.