Zlín opět zazářil
FOTO: archiv Hany Lancové

Zlín opět zazářil

24. 9. 2017

Ve čtvrtek 21. září se konala ve Zlínském klubu módní přehlídka 50+, kterou organizovala a slovem provázela Hanka Lancová (moc jí to slušelo).

Před přehlídkou jsme se setkaly s Libuškou Křapovou. Ujala se nás sympatická Martička, která nás zavedla do čekárny, kde bylo pro členy portálu i60 připravené pohoštění. Káva, čaj, citronová voda, různé výborné koláčky a ovoce.

Do Zlína na přehlídky chodí hodně diváků, oba dva sály byly plné, ovšem my jsme měly reservé v 1. řadě. Přidala se k nám ještě Maruška Foltýnová s Jitkou (ta už taky skoro patří k nám). A ještě nás přišla pozdravit, aspoň pro mě, nová tvář Květa Řičánková.

Modelky téměř profesionálně předvedly krásné modely dvou zlínských butiků. Po přehlídce Hana s mikrofonem obcházela publikum a ptala se, jak se jim přehlídka líbila. I když jsem se snažila být neviditelná,  stejně na mě došlo. Ani nevím, co jsem řekla -:)

Po ukončení přehlídky nás organizátorky zase zavedly na pohoštění, poseděly a povykládaly jsme si nejen spolu, ale i se všemi modelkami.

Pak jsme se rozešly na cestu domů. Zlínská Květa mě doprovodila až k vlaku. I když jsem ráno v 9 hodin  vyjela a večer ve 21 hodin se vrátila, byl to skvělý den. Na další přehlídku do Zlína se určitě zase vypravím.

Bohužel nemám žádnou fotku, ale Hana L. určitě udělá z přehlídky reportáž.

Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Evi, moc hezky si popsala průběh přehlídky. Závěrečné posezení bylo také fajn, mohly jste si o všem povyprávět.
Jaroslava Handlová
Evo, pěkně jsi přiblížila atmosféru, a mě mrzelo, že jsem se nemohla zúčastnit. Tak příště to snad vyjde. Teď jdu ještě hledat ty Hanciny fotky.
Marie Foltýnová
Moc ráda jezdím na přehlídky do Zlína.za prve je to blízko.A za další,líbí se mi prostředí ,kde se přehlídky konají a Zlín ,město plné zeleně.Domlouvaly jsme se s Jíťou,která se mnou byla už po druhé,že si uděláme jen tak výlet do Zlína.jsem ráda,že jsem se tam setkala s Libuškou a Evičkou,které vždy ráda vidím.A poznala jsem i pro mne novou íčkařku Květušku .Příští rok zase Zlín.
Eva Balúchová
Fotky a video určitě dodá Hana Lancová.Já si myslím,že i setkávání na přehlídkách je pro nás milé a divím se děvčatům které hledají přátele na pokec,nebo nemají kam jít,že se nepřijdou podívat a pobavit na přehlídky.Ale každý to máme jinak.
Alena Tollarová
Máš za sebou dvanáctku :) Ale určitě stála za to. Ani nevíš, Evo, jak ráda bych povykládala s vámi a ještě si rozšířila módní obzory. Napiš si ježíškovi o foťák a příště přidej fotky :)
Lidmila Nejedlá
Evičko, ty jsi výborná mluvčí čehokoliv, určitě jsi přehlídku pochválila. Má úroveň. Modelky vypadají mladě a Hance to opravdu sluší.
Eva Mužíková
y/i ?????
Eva Mužíková
Evčo, Ty jsi přece sympatická ženská už od pohledu, tak se nediv, že Tě nepřehlédly:)))) Hezky jsi to napsala, těším se, že vás s Maruškou na některé z fotek uvidím...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...