Vymažte vrásky ze své tváře - 100% Squalane
FOTO: Saloos

Vymažte vrásky ze své tváře - 100% Squalane

27. 9. 2017

Firma Saloos přichází na trh s novinkou v podobě 100% Squalanu.

Vypadá jako olej, má vlastnosti jako olej, ale není to tak úplně klasický olej. Je to olej, který není mastný. Jak je to možné? 100% squalane je tzv. "suchý olej". Díky své struktuře se velice snadno a přitom rychle vstřebává. Jediné co po sobě zanechá je pocit sametově jemné a hebké pleti. Zároveň působí jako antioxidant, který pomáhá chránit pokožku proti nepříznivým vlivům prostředí.

Saloos 100% Squalane se stane nepostradatelným pomocníkem v péči o pleť. Díky jeho jemné struktuře se výborně roztírá a ještě lépe vstřebává. Zanechává pokožku sametově jemnou a rozjasněnou bez pocitu mastnoty. Účinně uzamyká v pleti vlhkost, dodává ji hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu. Zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek. Je nekomedogenní, proto se skvěle hodí pro péči o pokožku v každém věku, včetně mladé a problematické. Lze jej použít s jakýmkoliv oblíbeným přípravkem aniž by se vůně nav- zájem přebíjeli, protože je bez parfemace.

Squalane aplikujte ráno i večer na vyčistěnou pleť. Stane se skvělou přírodní náhradou drahých podkladových bází pod make-up, které jsou často plné silikonů. Díky svým účinkům je Squalane hravě "strčí do kapsy". Využijete jej nejen v péči o pleť. Poradí si také s roztřepenými a poškozenými konečky vlasů.Celkově dodá vaší hřívě lesk a uhladí rozlétané a krepaté vlasy. Díky svým vyjímečným hydratačním schopnostem prakticky neexistuje suché místo na těle, se kterým by si neporadil. V létě jej oceníte i po opalování kdy vaší pleti dodá uklidnění, které si zaslouží.

Více na www.saloos.cz

100% Squalane.jpg

 

Saloos je největší český výrobce certifikované aromaterapeutické biokosmetiky v ČR. Pro výrobu svých značkových přípravků používá výhradně rostlinné oleje lisované za studena. Jako první u nás dokázal splnit velmi náročné podmínky certifikace a od roku 2007 je držitelem ochranné známky CPK bio. Firma Saloos vyvíjí a vyrábí přípravky s přírodním složením v nejvyšší BIO kvalitě. Jejich posláním je přirozená péče o pokožku, jakož i dosažení celkové harmonie těla a duše.

kosmetika péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.