Kropáčková propásla velkou slevu u másla
ilustrační foto: pixabay.com

Kropáčková propásla velkou slevu u másla

2. 10. 2017

Pár vteřin před otevřením

v startovní čáru se mění

vstupní prostor marketu

 

když se dveře otvírají

do běhu se lidé dají

dav se mění v štafetu

 

Přichází ta pravá chvíle

regál s máslem ten je cílem

sleva je tři padesát

 

strkají se přímo perou

po x kusech máslo berou

Vezmi čert zničený šat

 

Historicky 29.9.2017

Moje poezie
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Kropáčková propásla slevu na máslo ...třeba ta imagiární paní se chystá péct cukroví na Vánoce pro svého muže, děti či vnuky a nemá tolik peněz aby ustála vyšší cenu másla. Ženy v své většině připravují tu vánoční pohodu a atmosféru a proto bych se té "paní Kropáčkové" vůbec neposmívala. Ženy jsou většinou takové - chtějí po své blízké to nejlepší.Ze svého okolí neznám muže, který by na Vánoce pekl, smažil, dělal domov domovem.
Zdenka Jírová
Nevím, jak kde, já si šla v něděli koupit do Billy v poledne koupit čerstvý chleba - bývá ještě teplý a zcela bez fronty, tahanice nebo nějaké pranice jsem si z vitriny vzala 2 kostky másla po 45,90Kč.
Jitka Hašková
Je to bláznění, ale jsou ženy, které na vánoční pečení spotřebují 2,5 kg másla, které mohou uchovat v mrazáku po dlouhou dobu, tak proč ho nekoupit při první slevě?
Eva Mužíková
Vtipná reakce na současné máselné šílení.
Oldřich Čepelka
Chválím veršíky! :-) Legrace je, jak lidé najednou potřebují mnohonásobně toho, co právě není dost levné. To by se mělo vyvolat třeba u elektrokol.
Zuzana Pivcová
Sice jsem neviděla v obchodě takový pohyb, jaký trefně líčíte, ale je pravda, že v jižních Čechách, když máslo trochu zlevnili, rázem nebylo. Je to docela ostudné, že tamní výrobce patří k těm nejdražším. Já osobně mám takovou minispotřebu, že rozdíl dvaceti korun pro mě nehraje roli a bláznit nebudu. :-)
ivana kosťunová
Opr. Vaše
ivana kosťunová
Jak za minulýho režimu - chce se mi dodat. Vše úsporné veršíky opět pobavily
Hana Rypáčková
To zlevněné máslo ke ze starých holandských zásob, zamražených pro tyto příležitosti.Takže přepustit a kdoví..Tu kostku místo cigaret si vżfy koupím.Jen sleduji nákupy a k potravinám se vždy ta vražedná krabička přidá.
Jarmila Komberec Jakubcová
Já bych to tak černě neviděla. U nás v Plzni je másla dost v cenách okolo 50 Kč/250g nikdo se o něj v supermarketech nepere. Dokonce ani senioři.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...