Nemocniční turistika
Foto: autorka

Nemocniční turistika

5. 10. 2017

Už se bez ní neobejdu. Do nemocnic cestuji někdy jako pacient, někdy doprovázím své blízké k vyšetření či hospitalizaci nebo jezdím na návštěvy. Vždy si beru fotoaparát a říkám si: „Když už, tak už. Třeba něco zajímavého uvidím.“

V archívu mám fotografie pořízené v nemocničních areálech, z oken nemocničních pokojů či při zastávkách na cestách z nemocnic. Při prohlížení fotografií si vybavím, za jakých okolností vznikly. Jupí, paměť ještě funguje.

Přeji všem hodně zdraví a co nejméně kilometrů v rámci nemocniční turistiky. Pokud máte náladu, mrkněte do galerie. Připravila jsem ukázku, co mě zaujalo.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Obdivuji tě,že i při takové "turistice"vidíš a fotíš zajímavé věci.
Elena Valeriánová
Aničko, vidím, že jsme stejně postižené. Poslední dva roky provozuji tuto turistiku intenzivně, ne že bych z toho byla nějak nadšená, ale bohužel je to nutnost. A jak si krátím dlouhou chvíli. Fotím :-) Aničko, tvoje fotky jsou krásné. Pokud je na fotce č. 13 cesta, kterou jezdíš domů, tak ať tě vždy šťastně domů dovede. Souhlasím s Láďou V., že patří do soutěže.
Naděžda Špásová
Kromě povinných návštěv lékařů jsem této turistiky naštěstí ušetřena. Obrázky jsou moc zajímavé.
Lidmila Nejedlá
Aničko, stáří nám dává zabrat, viď?! Ty ale umíš najít potěchu i v takových situacích, fotografie jsou hezké. Hlavně ať vždy vede cesta domů třeba kolem toho stromu u cesty při západu slunce. Moc se mi líbí.
Ilona Erika Kolář
Fotky jsou pěkné, hlavně se mi líbí zimní větvičky. :)
Anna Čípová
Ali T., výšková a přízemní červená budova patří do areálu nemocnice. Mezi nemocnicí a sídlištěm vede silnice a teče řeka Dřevnice. Pane Ladislave, to jsou fotografie z archívu, Vaše hodnocení potěšilo. Leni, tak to snad máš vybráno na hodně roků. Moc ti to přeji. Děkuji všem za milá slova i přání, aby cest do nemocnic bylo co nejméně.
Lenka Hudečková
Ani já nikomu nepřeji právě tento druh turistiky, ale v životě se to tak někdy sejde, že to prostě jinak nejde... Sama mám za sebou 9 operací, a tedy i pobytů po nemocnicích (Liberec, Motol, Plzeň FN a KV) a doufám, že se do žádné v blízké době nepodívám...
Jana Šenbergerová
Aničko, skvělé. Tvé fotky mají úžasnou hloubku, jen do nich vstoupit. Těm nemocnicím se ovšem raději vyhnout.
Alena Tollarová
Nemocniční turistiku nepřeji nikomu a samozřejmě ani Tobě, Aničko. Fotka č 5 - to je část nemocnice nebo čeho? Já jsem naštěstí byla v nemocnici jen jednou a když mi otrnulo, v rámci rhb jsem se šourala po nemocničních chodbách. Koukala jsem různě z oken, ale neměla jsem foťák. Jinak bych zvěčnila něco jako šibenici v zahradě protějšího DD. Pět let přemýšlím, co to vlastně bylo.
Věra Ježková
Paní Aničko, úžasný nápad. Fotky moc hezké. Přeji vám ovšem co nejméně důvodů k nemocniční turistice a fotky raději z optimističtějších míst.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...